Tuesday 2 February 2016

H&M Beauty High Impact Eye Colour

Май заговорих за "Синьо кадифе" в предния пост, продължаваме на същата вълна :) Значи... Между празниците успях да се завлача до големичкия магазин H&M, който отвориха на пет минути от нас преди срам ме е да кажа колко време. Просто все не стигах до влизане. Но случката се случи и се влюбих безрезервно в една блестяща феерия в кутийка. Върнах се точно два дни по-късно да си я взема с мен вкъщи и да я обичам завинаги...


Говоря за нюанс Stargazer от сенките H&M Beauty High Impact Eye Colour. Кой, ако не аз, ще посегне първо към възможно най-крещящо блестящия нюанс на стелажа? Хиляди блещукащи частички щастие, обгърнати от разкошен син нюанс... Мда, Stargazer явно ме подтиква към странни словосъчетания. 


В кутийката със златисто капаче (нищо особено, в интерес на истината) се крие мека като кадифе текстура, богата на доста големи блестяшки. Проблемът с тях е, че падат доста лесно от четката, когато ги нанасяте - дали по пода или по лицето е въпрос на късмет. Затова при нанасяне препоръчвам използването на плоска четка и внимателно потупване с нея по клепача. 


Когато мисията мине успешно, върху клепача си имате цялото нощно небе :) Пигментацията на синьото е повече от разкошна - перфектна дори и без основа. Наситеност и мекота, които бих искала да виждам по-често.

Със сигурност Stargazer няма да е последният нюанс от сенките на H&M, който купувам. И бих се радвала, ако ми препоръчате вашите любимци!


P.S. По пътя към касата се натъкнах на още нещо блестящо, останало от преди H&M да обновят козметичната си линия. Това блестящо нещо е парфюмирана златиста пудра в кокетно малко шишенце с пулверизатор. Перфектна за няколко дискретни впръсквания в косата или по деколтето преди парти, вечеря, среща... Ако го мернете, обърнете му внимание :)

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!