Friday 19 February 2016

Avon Dreams Eau de Parfum: List your Dreams

За какво си мечтаете? Сега, точно в този момент? Понякога е трудно да осмислим мечтите си в процеса на мечтаене, да ги оформим и артикулираме. За сметка на това, години по-късно нещата се избистрят :) Днес пием за сбъднатите мечти!


Днешните размисли и пост са провокирани от новия аромат Avon Dreams. Женствената композиция с нотки на слива, роза и дървесина излиза тъкмо навреме за най-женствения месец. Уханието е нежно, много пролетно, откровено и леко наивно. Ако беше образ, щеше да е някоя от дамите с кокетни чадъри на Моне. Пастелната палитра подхожда чудесно на аромата :) Опаковката не е нещо кой знае какво, за съжаление, но не е и неприятна.

Да се върнем на мечтите. Аз ще ви споделя няколко мои сбъднати и несбъднати. Обещайте ми, че и вие ще го направите в коментар!


1. От дете мечтаех да ида в Лондон. Отидох, сега мечтая да се върна... Вместо обаче да вземем билети за тази част на UK, с приятеля ми решихме да отидем до Дъблин и взехме билети за есента супер изгодно :)
2. Мечтая за Япония - за сакура, за малките селца в планините, за изкуството на старите калиграфи, за онсените...
3. Мечтаех да се науча да правя нещо с ръцете си. Картичките броят ли се?
4. Мечтаех за по-хубав фотоапарат. Не мога да кажа, че съм научила как да го ползвам правилно, но се забавлявам :)
5. Мечтая за мое си място, някъде с изглед към море или река или язовир... Да си е мое и да имам изглед към вода! Ако може, да има една мъничка стаичка с голям прозорец (с изглед към водата, естествено), в която да има едно голямо бяло бюро с място за всичките ми лепенки, тикса, новата ми гилотина и лаптопа ми.
6. Мечтая да имам времето да изпипвам всичко в детайли.
7. Мечтая си за топла вода в кухнята :D
8. Мечтая си за трип с ван Wolkswagen.
9. Мечтаех за академична кариера. Вече не мечтая за това.
10. Сега мечтая да пиша. Гладна съм за буквички с перфектно звучене :)


Няма как да не спомена и сладурското малко шишенце, което получих заедно с парфюма. На него пише "Запиши своята мечта и отвори след 5г". Няма начин да не го отворя, де :)

А вие? Какво се вихри във вашите глави? :)

* Продуктът ми е изпратен за проба от PR.

2 comments:

  1. И аз мечтая да пиша. Чудя се дали просто да не взема да си списвам дневник, защото не знам дали ми се иска някой да ме чете☺
    Много як пост!👍
    Поздрави,
    Илияна

    ReplyDelete
    Replies
    1. Винаги си заслужава да пишеш - със сигурност ще ти донесе много емоция и ще ти даде съвсем различен поглед върху нещата. А дали ще те чете някой... Разбира се, има читатели за всеки вид писане. :)

      Delete

Thank you for your comment!