Saturday 13 February 2016

Essence All About Bronze Eyeshadow

Ако има нещо на тази планета, което да обичам безмерно, това са палитрите, в които мога и искам да ползвам всичко. Затова и е разбираемо, че днешният продукт ще влезе сред първите ми Favourites за тази година. Четете защо :)


Essence All About Bronze Eyeshadow е палитра с осем нюанса с разкошна текстура. Мека, лесна за разнасяне и блендване без никакъв проблем, може би само по-прашлива отколкото трябва. Пигментацията е също на ниво, особено при по-тъмните нюанси. Да, не се постига пълна покривност, но за ежедневен грим е повече от достатъчно (особено имайки предвид самите нюанси).


И осемте цвята в палитрата са с нежен блясък и в бежово-кафявата гама. Някои от тях са почти взаимозаменяеми, което може би е минус, но от мен да мине - днес съм в добро настроение и няма да мрънкам за това :) Аз лично смесвам един светъл, един от средните и един тъмен за бърз и лесен грим сутрин, като за любимец от цялата палитра бих нарочила златистото.


Опаковката не е нещо особено, но поне е здрава. Много се радвам, че не са я натоварили с някой безсмислен апликатор, напоследък оценявам тази практика :)


Рядко на такава цена (беше около десетина лева) може да се намери толкова добра палитра за ежедневен грим, така че силно препоръчвам да я тествате, ако имате наблизо стелаж на Essence! Яд ме, е че не успях да си намеря разновидността All About Roses, защото и тя ми изглежда доста добра...

3 comments:

  1. Аз пък с Nudes хич не се разбрах... :(

    ReplyDelete
  2. Взех си същата палитра и много ми харесва - голяма съм почитателка на кафевите нюанси. Когато си я купих продаваха и една с лилало/розови нюанси, но сега не мога да я намеря вече, а бих си я взела и нея :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment!