Sunday 14 February 2016

Oriflame Giordani Gold Liquid Eye Liner

Привет!

Днес ще ви разкажа набързо за една разкошна очна линия, която ме грабна още първо ползване :) Защо ще разберете в следващите няколко реда!


Oriflame Giordani Gold Liquid Eye Liner е очна линия с тънка четчица - или кошмарът на начинаещия (изхождам от личен опит). Както с доста други неща, методът проба/грешка тук е напълно приложим и след няколко неуспешни опита вече не се стига до грешка :) А и, believe it or not, с четка се постига най-финия и деликатен резултат.

Защо бих препоръчала да се помъчите именно с тази очна линия, дори и да не сте много вещи в нанасянето с четчица? Заради финишът - леко мокър, наситено черен и супер ретро. По-добро другарче за червено червило не съм виждала май...


Друго предимство е издръжливостта, която е буквално докато не свалите продукта. Става и с обикновен почистващ гел, като има една лека особеност и тя е, че очната линия пада като на парцали - т.е. не се замазва и измива, а по-скоро "отлепя" от клепача. Още по-добре, според мен, тъй като по този начин продуктът пада доста по-компактно и почти не цапа.

Oriflame Giordani Gold Liquid Eye Liner е нещо, без което не смятам да оставам в дългосрочен план. Сега ако взема да си подновя и присъствието си в редиците на Oriflame консултантите, ще е супер...


* Продуктът ми е предоставен за проба от PR.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!