Tuesday 16 February 2016

News from Manhattan: Nails

Привет!

Началото на годината донесе доста новости, сред които бяха и тези две сладки шишенца от Manhattan. Да си кажа правичката, отдавна не съм засичала читаво зареден стелаж на марката и почти я бях отписала, но след бърз поглед в сайта им, любовта ми към нея се прероди. Имат стик-ружове!!!


Да се върна на днешната тема, а именно новите лакове. Не съм фен на белия лак поради редица причини, главната от които е, че е доста трудно да се нанесе равномерно без резки. Конкретно при Manhattan Last & Shine (нюансът е Paint It White), равномерен цвят се постига с два пласта. Както виждате от снимката, реших да разнообразя латексовия вид на нюанса с едни много подходящи лепенки от My Little Box, които ме наведоха и на мисълта, че бялото може да е чудесна основа за експерименти.


Относно четката... ах тази четка! Жестока е, буквално съм влюбена в идеята с едно бързо движение да си покриеш целия нокът. А и самата четка е много мека и създава дори някак луксозно усещане.

За съжаление, лакът не е от най-трайните, въпреки името си - при мен издържа стандартните 2 дни. Не съхне много бързо, но пък и аз не съм от най-търпеливите, де :) Серията има доста богата гама от цветове, която бих обследвала по-обстойно, само да намеря зареден стелаж. Идеи от някой в Пловдив?


Другият продукт е Manhattan Stregthener. Заздравител, който съдържа калций и кератин. Със същата уау четка е, а прозрачната формула съдържа много красиви и фини блестящи частички. За толкова кратко време не мога да кажа дали има ефект откъм заздравяване, но видът на ноктите ми дори и само с два пласта от продукта е доста приятен (и непретенциозен за поддържане) :)


Ще се радвам да ми дадете идеи как да се възползвам на макс от белия лак, в експерментаторско настроение съм!

* Продуктът ми е предоставен за проба от PR.

2 comments:

  1. Може да ползваш белия нюанс за френски маникюр, например с четка от друг лак за по-лесно нанасяне. Аз лично съм фен на изцяло белия маникюр или в комбинация със златно на ноктите на безименния и средния пръст.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ооо, комбинацията със златно ме спечели <3 Иначе не съм много фен на френския, само ако е с цветен акцент :)

      Delete

Thank you for your comment!