Sunday 28 February 2016

Explore Instagram with me!

Instagram ми е страст - рано сутрин, в рейса, в обедната, в бара... Да, знам, прекалявам. Но определено това е моята малка тайна за убиване на време :) Неусетно съм последвала над 750 профила, а днес реших да ви кажа кои са любимците ми сред тях (а те не са и два, така че се пригответе)!


Ако в моя Bloglovin' има най-много бюти блогове, в Instagram имам какво ли не. Пътешественически, кулинарни, организационни, дизайнерски, криейтив, калиграфия, мода, таралежи и котки... Едно цветно и интересно приключение в живота на хора по цял свят :)

Започвам с цветните красоти - профили, на които можете да откриете всеки цвят от дъгата. Те са ми любими сутрин!

A photo posted by PANTONE (@pantone) on


Много обичам и блогове, които са посветени изцяло на много внимателно подготвени композиции. Сигурно галят някакво OCD в мен :) Тук забелязвам и една тенденция - ако фонът е дърво, особено грубо, самата композиция ме грабва много повече.

A photo posted by MAKI (@bali_ayu) on


Заобичах калиграфията и даже сама се опитвам да правя разни неща, но все пак майсторлъкът си е майсторлък и разчитам за вдъхновение от про-тата. Мацките, вманиачени на тема органайзъри, често се справят доста добре в тази насока. Така че следвайки тях, често попадам и на красиви идеи за писане :)

A photo posted by Lorena (@eastloru) on


A photo posted by @handmadefont on
А за душата... За душата са пътешествията и добрата храна ;)Стил и интериор за мързеливите дни вкъщи! За Moorea Seal (първия линк) ще си поговорим съвсем скоро, да си знаете :)

A photo posted by Moorea Seal (@mooreaseal) on


A photo posted by MyDomaine (@mydomaine) on
A photo posted by Sirma Markova (@sirma_markova) on


И, разбира се, малко козметика.

A photo posted by La Mer (@lamer) on

A photo posted by REN Skincare (@renskincare) on


А когато ми е съвсем скучно, се заравям в разни списания за дизайн или търся откаченярски профили (като този с куклите) :)

A photo posted by Design Milk (@designmilk) on
Не може и без котка. Просто не може :D

A photo posted by Atchoum (@atchoumfan) on

Phew! Мога до утре да ви показвам интересните за мен профили, все пак е имало причина да последвам всеки от 750-те :) Ще спра дотук и ще ви попитам кои са вашите - споделете ми в коментар!

Мен можете да откриете на www.instagram.com/maquilab/, ще ви очаквам :)

1 comment:

  1. Кулинарните, коткте(естествено) и фотографски.

    ReplyDelete

Thank you for your comment!