Sunday 31 January 2016

Catrice Multi Matt Blush

Привет!

Днес ви представям един руж от есенно-зимните нововъведения на Catrice, в очакване на пролетно-летните (които са доста обещаващи) :)


Catrice Multi Matt Blush е комбинация от 4 нюанса, разпределени в различни по големина "ленти". Естествено, трудно е да се вземат поотделно, така че четката се развърта хубавичко във всички :) Формулата е страшно фина, а крайният резултат на първо минаване е почти незабележим върху моята кожа. Няколко минавания по-късно обаче се появява наистина кокетен бледорозов матов нюанс. Хубавото е, че той се слива перфектно с кожата ми и стои напълно естествено, като че нямам руж, а по-скоро естествена и едва забележима розовина. Не можах да направя читави swatch-ове, за съжаление - почти не се вижда на снимки.


Отрицателната черта този руж е, че не е от най-дълготрайните. Ако обаче сте фенове на матовия финиш и естественото звучене в грима, е добра идея да хвърлите един поглед - при мен ружът като цяло е един от най-неиздръжливите продукти. Може би защото все си пипам лицето (да, знам, че не трябва), а и по някое време през деня попивам излишния себум (ружовете, които устояват на това, са герои). 


И така, Catrice Multi Matt Blush е красиво попълнение към тоалетката ви и чудесен избор за всеки ден, но имайте предвид леката пигментираност и липсата на издръжливост. Аз лично съм 50/50 дали бих купила, но не изключвам и този вариант :)

* Продуктът ми е предоставен от PR.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!