Friday 5 February 2016

Amway Artistry Hydra-V Replenishing Moisture Cream

В началото на зимата ви разказах за една много интересна серия хидратиращи продукти от Amway - Artistry Hydra-V. И докато тогава бях все още на вълна сравнително леки продукти, студеното време през последните седмици (плюс онази странна двудневна вълна от летни температури) си казаха думата и кожата ми се засуши доста сериозно. Затова и реших да посегна към последния продукт от серията, който по моя преценка нямаше да ми се отрази добре преди няколко месеца.


Става дума за Amway Artistry Hydra-V Replenishing Moisture Cream - най-богатият крем от серията, предназначен за суха кожа (другите два крема са за мазна и нормална кожа, страдащи от дехидратация). Това е и единственият продукт, който се предлага в бурканче, и то какво :) Стабилно, тежко, с интересен скосен капак... И както много рядко се случва по нашите ширини - в кутийката имаше даже и малка шпатулка за нанасяне.


Кремът е наистина богат, самото нанасяне моменталически успокоява и овлажнява кожата идеално. Ароматът е лек и ненатрапчив, подобен на свежото ухание на останалите продукти от серията (с лека нотка на горчиви бадеми накрая, която може и да си въобразявам). Изненадващото в случая е, че текстурата не е мазна, което спомага за бързото попиване на продукта в кожата. И като цяло омазняването не ми е проблем в студените дни, когато съм изложена и на сухия въздух от климатици и печки. Затоплянето на времето обаче показа, че в по-топлите дни кремът ми идва малко по-тежко и кожата ми се омазнява доста бързо, от което не бях изненадана.


В заключение - след като вече пробвах цялата серия Amway Artistry Hydra-V, мога със сигурност да потвърдя нейните качества. Имайки предвид опита ми с подобни корейски продукти и любовта ми към тях, мога да сложа знак за равенство с тази серия. Цените на Amway никак не са приветливи за портфейла, но поне знаете, че получавате наистина работеща козметика. Аз изкарах почти цяла зима (и продължавам) с Hydra-V, в различни комбинации и съотношения, така че икономичността също е фактор, който играе роля в оправдаването на цената :)


Ако тази статия ви е заинтригувала, можете да прочетете и основната статия за Artistry Hydra-V. Ще се радвам да ми споделите в коментар вашите любимци в студените дни!

* Продуктът ми е изпратен за проба от PR.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!