Essence All About Bronze Eyeshadow

by - Saturday, February 13, 2016

Ако има нещо на тази планета, което да обичам безмерно, това са палитрите, в които мога и искам да ползвам всичко. Затова и е разбираемо, че днешният продукт ще влезе сред първите ми Favourites за тази година. Четете защо :)

Essence All About Bronze Eyeshadow е палитра с осем нюанса с разкошна текстура. Мека, лесна за разнасяне и блендване без никакъв проблем, може би само по-прашлива отколкото трябва. Пигментацията е също на ниво, особено при по-тъмните нюанси. Да, не се постига пълна покривност, но за ежедневен грим е повече от достатъчно (особено имайки предвид самите нюанси).

И осемте цвята в палитрата са с нежен блясък и в бежово-кафявата гама. Някои от тях са почти взаимозаменяеми, което може би е минус, но от мен да мине - днес съм в добро настроение и няма да мрънкам за това :) Аз лично смесвам един светъл, един от средните и един тъмен за бърз и лесен грим сутрин, като за любимец от цялата палитра бих нарочила златистото.

Опаковката не е нещо особено, но поне е здрава. Много се радвам, че не са я натоварили с някой безсмислен апликатор, напоследък оценявам тази практика :)

Рядко на такава цена (беше около десетина лева) може да се намери толкова добра палитра за ежедневен грим, така че силно препоръчвам да я тествате, ако имате наблизо стелаж на Essence! Яд ме, е че не успях да си намеря разновидността All About Roses, защото и тя ми изглежда доста добра...

 Follow me on Bloglovin'  Follow me on Facebook  Follow me on Google+  Follow me on Instagram  Follow me on Pinterest  Follow me on Twitter

You May Also Like

4 comments

 1. Онзи ден си я купих тази палитра, но предпочитам Nudes на Catrice.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Аз пък с Nudes хич не се разбрах... :(

   Delete
 2. Взех си същата палитра и много ми харесва - голяма съм почитателка на кафевите нюанси. Когато си я купих продаваха и една с лилало/розови нюанси, но сега не мога да я намеря вече, а бих си я взела и нея :)

  ReplyDelete

Instagram