Saturday 23 January 2016

Urban Decay Naked on the Run - Lipgloss, Mascara and Eye Pencil

Упс, май тази статия беше доооста позабравена... Преди година някъде ви показах палитрата Urban Decay Naked on the Run, и ви разказах за сенките и продуктите за скули в нея. Но останалите продукти бяха тотално неглижирани и ревюто за тях отлежа доста. Но се стигна и до него :)


Причината за забавянето е, че когато получих палитрата, имах доста отворени гланцове и спирали - и затова реших да не отварям тези в кутията. Ползвах сенките, ружа и бронзъра над половин година без да се усетя, че в кутията аджеба има и нещо друго. Навик!

Та, след като най-сетне ги отворих, мога да кажа, че продуктите на марката определено си заслужават шума. Ако останалата част от палитрата не ме впечатли чак толкова (въпреки че я ползвам редовно), то трите "вадещи" се продукта се разписаха с шестици.


Спиралата Urban Decay Perversion е с перфектната за мен текстура и четка - меки, обгръщат миглите и ги разделят идеално с невероятна лекота. Сякаш миглите ми стават повече и по-красиви по най-лесния, бърз и безболезнен начин. Всеки път при нанасяне затаявам дъх, защото ефектът е поразителен и направо ми иде да вия от радост, че съм намерила онази спирала! Сега ако успея да се прежаля и за цената...

Гланцът Urban Decay Naked Lipgloss пристига в палитрата в нюанса Sesso. Това е леко ръждив в опаковката цвят, който се нанася като съвсем естествено изглеждащо розово-червеникаво на устните. Текстурата е мека, леко лепкава, с неопределим и ненатраплив за мен аромат. Като комфорт нямам никакви оплаквания, а откъм издръжливост е средна работа, имайки предвид формулата - след едно леко хапване/пийване вече няма никой на устните. Опаковката е изключително красива, според мен, и допринася за усещането на палитрата като цяло. Само дето апликаторът е мааалко по-голям, отколкото ми допада. 


За десерт - Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil. Буквално неизтриваем цвят - не мърда дори и при почистване с гел за лице, затова мицеларната вода, или масленият дегримьор най-добре, са задължителни. Мек, кремообразен, с приятни блестящи частички, нюансът Stag е тъмнокафяво, което определено прави погледа секси. Може да се използва за опушване, но трябва да работите бързо и прецизно - повтарям, че това чудо е бетон!

Със спиралата и молива
Е, след толкова много време - най-сетне довърших едно недовършено ревю :) Палитрата е все още налична в Ebay и някой сайтове за козметика, но са оставащи единични бройки - ако ви е харесала, побързайте :)

4 comments:

  1. Само ако знаеш колко ѝ се чудих на тая палитра.. Бяха я пусна във фу на огромно намаление и 15 пъти я сложих в кошницата и 15 пъти я махах.

    Моливите им са много хубави, винаги са ми харесвали и си ги ползвам редовно, продукти за устни техни имам само 2, които като формула много ме радват, но не и като цветове. Искам от тия новите матовите да си взема, но да видим кога :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ох, аз пък съм влюбена именно в нюансите на червилата им и все не си избирам един, на който да се спра... Сега харесах розовото от UDxGwen, но да видим дали и за него ще съм категорична - и аз съм същата със слагането и махането от кошницата :D

      Delete
  2. Елена, какви ги говориш за тази спирала! Сега ще трябва да я поръчвам! :) Напоследък няма дрогерийна спирала, която да ме развълнува и взех, че почнах да мисля за нещо по-скъпо и без това...Точно в спирала хич не ми се инвестира, все ще изсъхне за някой и друг месец, ама...с такива ревюта не ми остава избор! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. В момента имам три отворени, но ползвам почти само тази на UD - сакън да не ѝ минат шестте месеца без да съм използвала всяка капчица от нея :D Наистина е нещо прекрасно и ако си решила да си угаждаш, силно препоръчвам! Иначе спиралата на Max Factor, за която писах последно, също е в десетката за моите мигли, но не може да се мери с Perversion...

      Delete

Thank you for your comment!