Thursday 14 January 2016

Max Factor Masterpiece Transform Mascara


Да не си пробвал спирала на Max Factor се оказва грях :) Или поне е грях да не пробва човек Max Factor Masterpiece Transform, тъй като е трудно да се постигнат всички хубави качества на спиралите в една.

Max Factor Masterpiece Transform се предлага като продукт за силен обем, но аз бих добавила, че удължаването също е на ниво. Бих добавила, че формулата е перфектно балансирана и се нанася с лекота от перфектно оформеното силиконово гребенче. Бих добавила, че в сутрешното бързане си е цяло щастие да имаш другарче като тази спирала...


Не съм пробвала оригиналната Masterpiece въпреки огромния шум, който тя предизвика. Знам само, че продължението на серията в лицето на гореописаната спирала е почти перфектно. Единственият минус е, че в горната част на четчицата се натрупва доста продукт и ако има леко сплъстяване на места - то се дължи именно на въпросното натрупване. За щастие то е лесно за избягване и след няколко нанасяния вече не е проблем. 


Max Factor Masterpiece Transform Mascara е един от онези продукти, които с лекота се наместват в ежедневието и човек почти забравя за съществуването им до момента, в който не свършат и не се наложи да се бориш с нещо друго. Напоследък ми върви на спирали и тази е една от попаденията :) 


А вие имате ли предложения за по-добри спирали? Споделете в коментар какво мислите :)

* Продуктът ми е предоставен за проба от PR.

2 comments:

  1. 2000 calorie ми е най-най- любимата спирала на всички времена, но съм пробвала и други на Max Factor. Като цяло спиралите на марката са се наложили като тотални фаворити в моя списък, а моите мигли далеч не са перфектната подложка за изява на коя да е спирала- прави, къси, тънки... трагедия. В момента доизползвам Clump defy от една разпродажба в Lilly и също съм доволна, въпреки че дебна за намаление на 2000 calorie и ще се завърна към любимеца поне за малко =) Ако пък преди това намеря MASTERPIECE TRANSFORM намалена, ще я тествам.

    ReplyDelete
    Replies
    1. След такава препоръка няма как да не загледам 2000 Calorie :) Тъкмо се чудех на какво да се спра за следваща спирала!

      Delete

Thank you for your comment!