Tuesday 26 January 2016

Amway Ancestry in Paris

Разходка по улиците на Париж в малките часове? Винаги - дори и когато не срещаш Хемингуей и Фицджералд. Простете ми отклонението към Уди Алъновския "Полунощ в Париж", но филмът беше едно от онези сладки пиршества за душата, които неразривно вече свързвам с френската столица. Тя е от градовете, към които мислено пътувам доста често, заради което се впуснах и с доста сериозна доза ентусиазъм в парфюмното приключение, което Amway лансираха наскоро...


Ancestry in Paris е съчетание от букет цветя, морски бриз, праскова, жасмин, тубероза и мускус. Величествен, загадъчен и леко помпозен - като дама от епохата на Краля Слънце. Първото вдъхване от аромата остави у мен доста сериозна колебливост относно крайния резултат от връзката ни. Композицията е доста сложна за моите вкусове и на моменти ми се струваше даже някак странно да изляза сутринта с един парфюм, а след два часа да имам чувството, че е съвсем различен... В крайна сметка реших да не задавам въпроси.


И това се оказа правилният подход - Ancestry In Paris  е парфюм, който не търпи някой да му прави психоанализ :) Определено обаче предпочитам да преместим срещите си вечер, когато загадъчните му нотки са далеч по-приемливи и даже желани.


Трябва да кажа няколко думи и за опаковката. Ако самият парфюм не ми навява толкова мисли за Париж, то бутилчицата е типично в стила на френската столица. Цветът на нощта се прелива върху кубчето, увенчано със златиста капачка, а финалният щрих е закачлива синя панделка. Определено мога да си представя модел рокля, вдъхновен от бутилката (дали пък да не направя и препратка към "Синьо кадифе?).

Ще се радвам да споделите дали сте пробвали аромати на Amway и какво бихте ми препоръчали!

Парфюмът пристигна в красива и изискана кутия, съпроводен от още няколко изненади :)
* Продуктът ми е предоставен за проба от PR.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!