Wednesday 13 January 2016

H&M Beauty Eyeshadow Palette

Един от най-интересните според мен продукти от (вече не много) новата козметична линия на H&M е пред вас :) Не знам защо, но нарочих H&M Beauty Eyeshadow Palette още от първия момент, в който я видях и усетих между пръстите си. 


Както ви бях споделила в първото си ревю за новата колекция, опаковките се усещат малко евтини, някак прекалено пластмасови за вида си. Това е усещане, което имам не само аз - но предполагам е породено от доста солидната и изпипана визия на самите продукти. Просто очакваш нещо по-така. Е, в тази палитра го и получаваш. Същата пластмаса, същата линия в дизайна, а усещането е съвсем различно и много по-приятно :) Сякаш държите нещо доста по-луксозно.


Но стига толкова за опаковката. В H&M Beauty Eyeshadow Palette ще откриете девет нюанса сенки за очи и панорамно огледало, като моята комбинация се казва Aubergine Dream и съчетава лилаво, nude и кафяво в една чудесна хармония с много опции за смесване и самостоятелно ползване. Повечето нюанси са наистина добре пигментирани, може би само светло бежовото е прекалено тебеширено и не оставя силна следа. 

Горните три цвята са матови и са чудесна основа, върху която да насложите някой по-тъмен цвят. Мой личен фаворит от този ред е нюансът отдясно - чудесен taupe с по-ярко изразен лилав подтон.

Средните три цвята са идеални във всяко едно отношение. Левият е красив шоколад, средният е лилаво с по-едри златисти частички, а десният е разкошен лилав с  фин блясък (уникален!) :)


Долният ред е може би най-нетрадиционен. Левият нюанс съчетава кафяво със сравнително едри бели (?!) частички, по средата имаме интересен ръждив нюанс, а отдясно се помещава сивкавко-черно.

Както се вижда, първият нюанс е доста лек. Матовите нюанси като цяло са прашливи, но не неприятно; просто трябва малко повече работа с тях. При двата нюанса с по-едър брокат имам малък проблем при нанасянето - блестящите частички трябва да бъдат "притиснати" с четката към наистина добра основа, иначе изпадат още при нанасянето и на клепача остава само основният нюанс. Срещала съм този проблем и при други сенки, така че не е нещо само при тази палитра. Останалите нюанси се справят чудесно!

Снимките са на малко различна светлина, за да придобиете по-ясна представа за тях:



Палитрата се предлага в още няколко цветови комбинации, но за мен именно тази бе най-интересна. Препоръчвам да погледнете!

* Продуктът ми е предоставен за проба от PR.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!