Tuesday 4 April 2017

Welcome Spring! Avon Perceive Dew

От момента, в който се увивах с якето до ушите, до момента на първата тениска = 1 ден. Тази година пролетта буквално цъфна изненадващо (много се радвам, че никоя община не е неприятно изненадана от този факт). На моменти навън си е направо лято, но това съвсем не е оплакване, а констатация, казана с широка усмивка. :)


По този повод и обновяването на гардероба се случи скорострелно, а Avon ме въвлякоха в едно приключение, което бих нарекла именно пролетно. То се казва Perceive Dew и е новият ми аромат за ежедневието!


Perceive Dew е толкова нежен, толкова женствен и толкова искрен, че направо ми иде да се влюбя в него - нотките на лимон, фрезия, пъпеш и морска мъгла са преплетени в композиция с лекотата на птича песен, а сандаловото дърво е едва доловим намек при утихването на аромата. С няколко думи, това ухание носи настроение, съпоставимо с първите топлещи лъчи на слънцето, първите маргаритки в парка, първите пръски топъл летен дъжд. :)

Затова и присъства в сутрешния ми ритуал всекидневно. Perceive Dew е перфектен аромат, ако търсите усещане за обновление, лекота и младост. Трайността му е около 5-6 часа, но и след това се долавя в дрехите (все пак, това е тоалетна вода). Бутилчицата е с формата на кристал, в който е затворен самия нежен пролетен еликсир. :)

Ще се радвам да споделите в коментарите какво е вашето усещане за пролетта и кое ухание ви носи най-много настроение през този сезон!


* Продуктът ми е предоставен за проба от бранда. Публикацията е спонсорирана.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!