Tuesday 11 April 2017

A Quick Post: L'Oreal Lip Paint

Реших набързо да ви споделя за вече не толкова новите течни червила на L'Oreal. Нищо, че не получихме откачените цветове, и в нашата селекция има един-два интересни. :)


L'Oreal Lip Paint се предлага в два финиша - мат и гланц, като за мен нито матовото е матово, нито гланцовото е гланцово. Формулите са доста приятни на допир, меки и комфортни за носене, с лек плодов намек в аромата. Нюансът, който взех, е от матовия финиш, но нямам проблем с пресушаването изобщо.


Сдобих се с Wuthering Purple - студено виолетово, което определено ме грабна като по-нетрадиционен нюанс. Имам подобен по-тъмен от Golden Rose, но този е доста по-лесен за носене дори в ежедневието. И то дори без особена смелост в моя случай...  Финишът е кадифен, продуктът не се закача по сухи местенца, а издръжливостта е на ниво - поне 3-4 часа, ако не ям.


Две думи за опаковката, която за мен е доста странна. Хем тубичка, хем с апликатор в капачката! Предполагам, когато продуктът вътре започне да свършва, това ще е доста удобно. Но да си призная - не съм изхабявала червило никога...


Толкова за L'Oreal Lip Paint, ще се радвам да споделите отзивите си за него в коментарите!

1 comment:

  1. Уникални са цялата колекция. Обожавам ги!

    ReplyDelete

Thank you for your comment!