Saturday 22 April 2017

dm Beauty Academy 2017

Привет, момичета!

Кампанията за грим-маниаци dm Beauty Academy и тази година ще ни зарадва със супер намаления в любимата дрогерия, а и с няколко доста приятни инициативи, в една от които взимам участие и аз. :)


Този път темата на всички активности е Красива за 10 минути, и точно за това ще си поговорим днес. Мисля, че споменах за немалката промяна, която настъпи в живота ми преди половин година - след като напуснах предното си работно място, започнах да работя от вкъщи като консултант на свободна практика за около месец, след което се присъединих към компания с така наречения виртуален екип. Т.е., имаме си екип с истински хора, само че той не е централизиран на едно място, а всеки работи от вкъщи. Понякога се събираме в коуъркинг местенца, но като цяло съм по цял ден у дома и денят ми не провокира много гласене и контене сутрин. Но тук идва едно голямо "но" на този тип работа: съвсем не е ок да се чувстваш прекалено вкъщи. Без мейли от леглото, без дни по пижама. Това е закон и всъщност режимът ми сутрин не се промени коренно - отново започва с душ, слагане на удобни дрехи (но не домашни) и лек грим.


Тук и се намесва dm Beauty Academy с една кутия с изненади и предизвикателството да ги оползотворя в грим за 10 минути. Речено-сторено! Снимката не е от най-добрите (thank you, grumpy weather), но можете да схванете идеята, че по мен няма нищо кой знае колко трудно за постигане. Спиралата е L'Oreal False Lash Superstar, коректорът е Alverde, леки блестящи сенки и бронзър Catrice, пудра Rimmel Stay Matte плюс щрих с полупрозрачния балсам на S-HE Colour & Shine.


Няма да правя цялостно ревю на продуктите в кутията (но ако някой ви е интересен - споделете в коментар и ще има за него, разбира се). Само ще кажа, че спиралата L'Oreal False Lash Superstar е доста интересно попадение, ако търсите драма ефект. ;)


Можете да разгледате всичко, свързано с dm Beauty Academy в специалния сайт на кампанията!

* Продуктите са ми предоставени от dm.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!