Monday 24 April 2017

Amway Artistry Modern Icon Collection

Една от интересните колекции тази пролет е Modern Icon - предложението на Amway Artistry, с което си играя вече повече от два месеца. Някак все не мога да стигна до ревюто, а самите продукти използвам доста често и ми допадат много. Вижте в ревюто защо! :)


Колекцията се състои от продукти за устни, вежди, очи и лице, като залага на класически романтични нюанси с бляскав финиш. Излъчването за мен е много френско, шик, с полъх от Ривиерата. Комбинациите са насочени към дневния грим и са много фини, както ще се уверите от двата face chart-а отдолу.


Започвам с така наречения Artistry Signature Color Highlighting Tint - лек крем с озаряващи частици за модерния strobing ефект. Може да се смеси с фон-дьо-тена или да се нанесе самостоятелно на местата, където искате да добавите светлина. За мен лично това е продукт с идеалния баланс за осезаемо озаряване без ефекта "диско топка". Не се натрапва, но добавя още едно измерение във визията, което е особено красиво на слънце. :) С добра основа хайлайтърът издържа цял ден, но бе помощта на основа попива в кожата някъде в раннния следобед. Ароматът е много нежен и не се усеща след нанасяне. Откъм опаковка нямам забележки - тубичката не се омазва и не изпуска.


Следват прахообразните сенки за очи Artistry Signature Color Shimmer Powder Eye Duo. Предлагат се две двойки, като моята комбинация се казва So Chic. Включва нежно синьо и беж, като и двете са със силен блясък. Опаковките са доста интересни - кутийките са с четка, вградена в капака, която се потапя в прашеца през отвор в дъното на скосените стени на шишенцето. По този начин няма опасност да ги разпилеете, но за едно нанасяне е необходимо да бръкнете няколко пъти. Самите сенки прилепват и стоят добре на клепача и без основа, но с нея са по-наситени и издръжливи. Аз лично ползвам най-вече бежовия нюанс, защото е бърз и лесен за ежедневен грим, но може да се използва и като допълнение към по-многопластови визии.


Преминавам към червилото Artistry Signature Color Lip Shine, в което се влюбих от първо ползване! Това е стик с кремообразен продукт, който се разстила божествено лесно върху устните, оставя сериозен цвят и блясък едновременно, и осигурява супер дълготраен комфорт. Нюансът ми е Fuchsia - красиво "лятно" розово, което отива перфектно на другите цветове от колекцията. Единственият недостатък е това, че стикът не може да бъде връщан обратно - т.е. колкото изкарате, толкова трябва да нанесете на устните. Чудно защо са го решили така...


Палитрата за вежди Artistry Signature Color Brow Kit беше нещо доста интересно за мен. На първо място - рядко използвам продукти за вежди, различни от спирала, а на второ - нямам проблеми нито с цвета, нито с гъстотата. Затова си представете изненадата ми, когато реших да пробвам палитрата и всъщност ефектът ми хареса достатъчно, че да реша да я нося вместо спирала! Включва цветна вакса и два цвята пудра, като при мен работи по-светлият (с по-тъмния съм като Мадона от ранните ѝ години). В комплекта е включена малка, но удобна четка, с която първо нанасям малко от ваксата, а после върху по-русите косъмчета нанасям и от пудрата. Ефектът е добре подчертани, а и опитомени вежди за цял ден. В кутийката има и супер сладурска четка за сресване, както и очарователни пинцети, които са напълно функционални!


На последно място идва фон-дьо-тенът Artistry Signature Color Exact Fit, който всъщност не е от колекцията Modern Icon, но някак е успял да попадне на снимките за нея. За съжаление, с него не се разбрахме изобщо. Формулата изглежда добре като консистенция при изпомпване от шишенцето, но се разнася малко трудно, оставяйки забележима следа върху лицето. Не резки, а по-скоро просто си личи и отдалече, че нося фон-дьо-тен. С времето този проблем се задълбочава и към обяд трябва буквално да изтрия продукта от лицето си. Пробвах с три вида крем отдолу и постигнах горе-долу задоволителен ефект само с един, но и с него ситуацията не беше идеална. Да не говорим, че проблемът с лъщенето е доста осезаем след два-три часа носене (а това се води дълготраен фон-дьо-тен). Единственият плюс е цветът - идеален е за моята кожа (крайно дясно на снимката), и може би затова толкова съжалявам, че не успях да се сработя със самия продукт...


С това приключвам едно доста дългичко ревю, което се надявам да ви е било полезно. Ще се радвам да споделите мислите си за Amway Artistry Modern Icon в коментарите!


* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!