Saturday 8 April 2017

Mia Höytö Silkki Body Cream

Помните ли ревюто за божествения крем IHANA и неговия аромат на билки? Това е аромат, с който бих искала да се събуждам и да си лягам, а марката явно е решила да изпълнява мечти - защото и днешния продукт е със същото ухание!


Mia Höytö Silkki Body Cream е нежен крем за тяло, който не прави компромис с подхранването. Съдържа богата селекция от натурални съставки: масло от шеа, слънчогледово масло, масло от морски зърнастец, бадемово и маслиново масло, успокояващи екстракт от ориз и алое вера... Схванахте идеята. :) Формулиран е така, че да подхожда дори на суха кожа, без това да се отразява на комфорта при ползване. Особено с наближаването на топлите дни и времето за рокли - последното, което искам, е краката ми да лепнат или да са мазни...

Та, от тази гледна точка Silkki е чудесно попадение - богатият крем се топи в кожата при масаж и попива напълно, оставяйки лек ароматен воал (тооози аромат!). Виждам го като продукт за всеки ден, за глезене, за успокояване. Общо взето, мултифункционална грижа за тялото, която носи удоволствие с текстура, аромат и лекота на употреба. :) Да не говорим и че е доста икономичен, с три помпички покривам всички зони за мазане.


Държа да отбележа и опаковката, която допринася за удобството. Помпичката е от типа, който се "самозатварят" и не позволяват да се образува "тапа" от засъхнал крем. Да не говорим, че запазва по-добре формулата, което е особено важно при продукти без мощни консерванти.


Mia Höytö е органичен бранд - 99% от съставките са от натурален произход, а 27% са от органични ферми. Органичен скандинавски лукс, просто няма как да го опиша по друг начин! Марката можете да откриете в Beautyskin.bg!


* Продуктът ми е предоставен за проба от Beautyskin.bg. Статията е спонсорирана.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!