Thursday 30 March 2017

Body Bliss: Dove DermaSpa Goodness

Споменавала ли съм ви, че съм ужасен фен на Dove? Обожавам им почти всички продукти - изключение са май само шампоаните, просто не се разбрахме с тях. Иначе от години ползвам техните дезодоранти, а откъм сапуни за мен тази марка е единствената. Душ геловете им също са разкошни, а последното ми откритие е серията DermaSpa, която заглеждах от много време. :)


Dove DermaSpa се състои от три линии: Goodness с омега мастни киселини за суха кожа, Uplifted с овлажняващи съставки за еластична кожа и Summer Revived за равномерен тен. Като за начало аз реших да тествам два продукта от линията Goodness.

Първият е лосионът за тяло - богата подхранваща формула, която се разнася божествено леко върху кожата и я оставя мека като бебешко дупе. :) Нямам никакви забележки откъм подхранване, буквално се справя и с най-сухите и груби участъци. Ако се страхувате от тежки продукти, но имате нужда от сериозно омекотяване, препоръчвам силно. В серията има и масло за тяло в кутия, ако пък сте фенове на по-плътните формули.

Олиото за тяло обаче е нещото, което ме накара да напиша това ревю. Този еликсир, който не бих заменила за нищо друго през зимата... :) Започвам с това, че въпреки наличието на златисти частици, няма да бъдете украсени като диско топка - за мен лично те са едва забележим акцент върху кожата. Нанасянето тук, без изненада, е истинско удоволствие. Маслото не е прекалено течно, даже има нещо гелообразно във формулата (и аз не знам как да го опиша, но е разкошно). Плъзга се с лекота и е перфектна дружка за масаж. Тъкмо започвам с антицелулитните вендузи и това масло е перфектно за целта. За ефекта откъм мекота ще цитирам приятеля ми: "кожата ти е феноменална"!

Единственият недостатък е това, че маслото не попива напълно и винаги оставя филм. Не е проблем зимата, когато съм с панталон или клин, но лятото ще е малко неприятно. Затова и сигурно скоро ще мина на нещо по-леко.


Ароматът на серията също е невероятен - усеща се ванилия, но и нещо плодово. В интерес на истината, не очаквах такъв аромат, но съм очарована. Опаковките не са нещо особено, но са удобни (дори и шишето на маслото, не ми е подливало досега).

И така, ако не сте разбрали... Влюбена съм безвъзвратно в тези два продукта. Със сигурност ще тествам и Uplifting серията, като от нея съм хвърлила око и на трите продукта. :)

Ще се радвам да ми споделите какво мислите за Dove DermaSpa в коментарите!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!