Thursday 13 April 2017

Balea Vanilla Berry Bodyschaum (Body Foam)

Лежерен съботен следобед, на кафе с приятелка, и изведнъж тя намесва в разговора новия продукт на Balea. Какъв нов продукт, защо аз не съм чувала за него?! Познайте колко време ми трябваше да се сдобия с въпросното чудо от dm...


Ето го и него - пяна за тяло. Лосион под формата на пяна, ако трябва да бъдем точни. :) След като видяхме лосион-спрейове, желета и какви ли още не магии, имаме и пяна!

Balea Vanilla Berry Bodyschaum е продукт, предназначен за забавление, според мен, но не го подценявайте само заради игривия му вид. В яркорозовия флакон се крие лосион за тяло с нелоши качества за лятото - овлажнява сравнително добре, оставя приятен бонбонест аромат, а и попива доста бързо.


Но да поговорим за формата. Представете си пяна за коса - излиза под формата на пухкав облак, но при докосване се стапя. След като допрете топката пяна до кожата си, тя на мига се "спъхва" и се превръща в нормален лосион, който да разнесете с лек масаж. Определено е интересно първите няколко пъти!

За мен лично това не е must-have, но е иновативен за нашия пазар продукт - т.е. заслужава си да се оръсите с баснословната сума от 3-4-5лв за него. :) Допълнителен бонус е, че цял ден ще миришете на бонбонки (на моята кожа ароматът е доста траен). Но не очаквайте чудеса като подхранване за суха кожа или зимни условия. Не очаквайте и да изкара дълго - като всяка пяна, е по-неикономичен от нормален лосион.

Update: За съжаление, след като преполових опаковката, съдейки по тежестта ѝ, пяната спря да се пени и започна да излиза под формата на почти течен лосион. Не знам дали е от проблем с налягането или от самата формула, но от пухкавата пяна не остана и помен. Това не променя свойствата на продукта, но полутечното състояние е предпоставка за омазване...


И така - да си признае, който го е пробвал!

8 comments:

  1. Интересен продукт, но цветът на лака за нокти ме впечатли повече :) Би ли казала кой е?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хах, едни стари лакчета на H&M са, не знам дали ги предлагат още: http://www.maquilab.com/2015/04/h-nail-polish-pastels.html :)

      Delete
  2. Мен пък перличките много ми грабнаха вниманието. Я кажи какви са? Иначе и продуктът е много интересен хаха. Наистина.Аз харесвам нещата на Балеа по принцип, но явно отдавна не съм била в дм. Трябва да се поправя 😀

    ReplyDelete
    Replies
    1. Перличките са един много стар и много безсмислен продукт на Essence, който става само за снимки: http://www.maquilab.com/2013/08/useless-beauty-essence-me-my-ice-cream.html :)

      Delete
  3. Много готина идея, непременно ще го погледна! :)

    ReplyDelete
  4. Това лосионче е чудничко!Ето и моето мнение за него:https://xoxomonica.wordpress.com/2017/03/25/3-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B01-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0-balea/

    ReplyDelete
  5. Аз пък хич не я харесвам. Все едно не съм се казала с нищо. Изобщо никаква хидратация на усещам :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Зависи от типа кожа и на какво си свикнала - на мен лекотата ми допада през по-топлите месеци, но като захладнее със сигурност няма да ми е окей само с пяната. :)

      Delete

Thank you for your comment!