Sunday 25 September 2016

Perfect: UNE BB Cream Max Foundation

Често пропускам фон-дьо-тена, дори и пудрата. Просто сутрин не ми е до мацотене, а и нямам мотивация да си изравнявам тена за офиса - колегите ми знаят и черните точки, и пъпките. А на мен те ми пречат все по-малко и по-малко с минаването на годинките. Така че, кого ще заблуждавам аз и за кого ще си губя преди работа времето с фон-дьо-тени?


Има обаче един вид продукти в тази графа, които се вписват толкова идилично в сутрешното бързане, че дори и не успявам да ги отбележа като бавещ фактор. Това са продуктите, чиято основна задача е максималон бързо да те доведат до онова "моята-кожа-ама-по-красива" състояние, буквално гъделичкащо самочувствието ти. Днес ще си говорим за един такъв. :)


BB Cream Max Foundation е вторият компактен BB крем, който ползвам на марката UNE - и за втори път съм влюбена. В изчистената компактна кутийка с огледалце се крие разтапяща се при допир с пръстите текстура. Нанася се буквално за миг, разнася се за още един и вече имам изравнен тен, прикрити пори и сатенена кожа. Фиксирането с пудра не е задължително, тъй като ненатрапчивото сияние придава събуден вид. Покритието е леко към средно, за моите нужди перфектно. Както и крайният резултат - естествено изглеждаща кожа с прикрити несъвършенства.


Нюансът, който избрах почти на сляпо на база предишен опит, се оказа добро попадение. Номер 103 е идеален за блед тен и не придава допълнителен жълт подтон въпреки вида в кутийката. Може би бих се престрашила и с един тон по-светъл, но за момента нямам нужда. Тук може би е моментът да спомена и слънцезащитния фактор SPF10, който е чудесно допълнение към основната слънцезащита в града - особено имайки предвид колко лесно се пренася кутийката за ретуш през деня.

А черешката? 100% натурални съставки. UNE е бранд, който върви само напред в тази посока и не ме е разочаровал. Тежките текстури и странните нюанси от натуралната козметика в миналото са само неприятен спомен, а UNE създават продукти, носещи удоволствие от употреба. :)

Ще се радвам да ми споделите дали сте пробвални нещо тяхно, а ако ви е любопитно за други ревюта - прегледайте секцията UNE Beauty в блога!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!