Tuesday 20 September 2016

Gillette Venus Snap

Кой не обича мъничките и лесни за съхранение нещица? Аз поне ги обичам в пъти повече от обемистите им събратя! Затова и не се сдържах да взема симпатичната самобръсначка Gillette Venus Snap - може би най-новото попълнение в редиците на марката.


Gillette Venus Snap е самобръсначка с мини дръжка и ножчета Embrace (пет бръснача и овлажняваща лента). Цялото това малко чудо се помещава в обла синя кутийка с дупчици за вентилация, което е идеален вариант при пътуване. Откъм удобство тук е помислено наистина буквално за всеки аспект, като някъде четох, че кутийката била за носене в дамската чанта. Аз лично не познавам дами, които разнасят така уредите си за обезкосмяване, но кой да знае - свят широк...


Ако се чудите дали Snap е удобна - да, при това доста. Кръглата дръжчица е всъщност напълно достатъчна за здрав захват и единствено при по-сериозно разпенване на продукта, който ползвате, може да се получи леко изплъзване. Аз лично не виждам проблем в този аспект. Или който и да е друг, в интерес на истината. Ножчето Embrace се оказа изключително упорито и издръжливо във времето, което добавя и един плюс в категорията икономичност.



Като заключителна част ще направя препоръка - ако търсите удобна и незаемаща място самобръсначка с читави ножчета, Gillette Venus Snap е перфектен избор. Също е чудесна за вече изминалия пътешественически сезон, както и ако пътувате целогодишно повече от приличното (как не ви е срам). :)

Ще се радвам да споделите дали Snap ви допада!

2 comments:

  1. Аз също го ползвам и е чудно. Само се чудя дали ила резервни ножчета след като тези се изхабят!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ножчетата Embrace са и за тази. :)

      Delete

Thank you for your comment!