Saturday 3 September 2016

A Quick Post: Shower Time with Velnea

Привет!

Има някои аромати, чиито интерпретации стават все по-добри и по-добри с годините и променящите се формули. Един от тях е ванилията - аромат, който е еднакво подходящ за тийнове и сериозни дами, за сутрешен душ и като нотка във вечерен парфюм. Днес ще си говорим за нея и за Velnea!


Серията Vanilla + Sesame Oil обгръща с воал от луксозна ванилия още с първото вдишване. Тежък, завладяващ, успокояващ аромат с ориенталско звучене, който изпълва цялото помещение на мига. Душ кремът се разпенва с много богата пяна, която се усеща нежно върху кожата. След душа идва ред на ценното масло за тяло (valuable? хм), което буквално ме омагьосва. Текстурата му е плътна, но си топи и се разнася невероятно приятно, оставяйки лек ароматен филм. Той се усеща през целия ден буквално с всяко потъркване на кожата. Омекотяващото действие е много силно, според мен това е продукт, подходящ и за дами със суха кожа - дори и за зимата. Бих пробвала и друго масло за тяло на Velnea след като приключа гигантската кутия на това.


В това ревю реших да включа и ексфолианта за тяло Bamboo + Almond Milk, отново заради глезещата му роля в режима ми за грижа. Кремообразната формула е наситена с малки остри частички от естествен произход, които полират и омекотяват напълно задоволително в една стъпка. Ароматът тук според мен е копие на L'Occitane Almond Milk Concentrate - трябваше ми седмица да се сетя откъде ми е познат. Уникално, супер успокояващо и ненатрапчиво ухание на любов. :) Ефектът след употреба е сатенена и приятно ароматизирана кожа. Ще се купува още една опаковка!

Ето и съставите на трите продукта:

Душ гел

Масло за тяло

Ексфолиант
Споделете в коментар своето мнение, ако сте ги пробвали!

* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

2 comments:

  1. Супер изглеждат! Аз пробвах другия ексфолиант със зехтин и чаено дърво и беше голямо разочарование. Ароматът му е отвращаващо натрапчив и химичен. Откъм ефект съм доволна, но заради този отблъскващ аромат едва го довърших. Сега ще изпробвам този с бадемовото масло, понеже наистина бях доволна от пилинг ефекта.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз съм влюбена в аромата на ексфолианта! Вече два пъти ходя до Лили и все забравям да проверя дали има масло с този аромат... Ако има - то ще е следващото!

      Delete

Thank you for your comment!