Friday 30 September 2016

News from Bell: Lips & Face

Преди няколко седмици, по време на отпуската ми, в офиса пристигнало едно пакетче. То за малко да не стигне до мен - колежките не веднъж са предупреждавали, че ще ме глобяват с пратки, но този път едва се удържали. :D В крайна сметка, то дойде в ръчичките ми благополучно след като се върнах в офиса, даже послужи като мека утеха за отчаянието от първия работен понеделник след почивка...

В пакетчето ме очакваха новини от Bell - бюджетната марка от детството ми. Доста се ентусиазирах от съдържанието, тъй като сред продуктите беше и един "beauty blender", а това е джаджа, която така и не съм пробвала още. Всичко беше поставено в симпатичен черен несесер, който заминава директно в дамската ми чанта. Ето накратко за всичко поред!


Започвам с Bell Secretale Matte Mousse Make Up - фон-дьо-тен с лека текстура и високо покритие. Формулата е гъстичък мус, който се плъзга изключително лесно по кожата. Покритието не бих казала, че е плътно, но е над средното и достатъчно да изравни видимо тена, да прикрие порите и червенините, дори да се справи с по-леки пъпчици. Финишът е матов, като матирането е ok - нямам оплаквания до обяд, след което ми е нужно матиращо листче. Нюансът 02 Natural се оказа добро попадение за момента, но зимата ще ми е една идея по-тъмен отколкото трябва със сигурност.


Тук намесвам и Bell Makeup Sponge, репликата на beauty blender. Подчертавам, че нямам база за сравнение още от самото начало. :) Гъбката е доста приятна на допир, от меката пореста материя на тампончетата за фдт. Формата ѝ е много удобна за държане и нанасяне, като широката част е за по-големи площи, а стеснената - за гънките около носа, за коректор и прочие по-tricky местенца. Ефектът при нанасяне с гъбката е една идея по-леко и равно покритие, тя като че "слива" продукта с кожата безшевно - сигурно може и да наслагва пластовете за по-сериозно покритие, но аз не съм от този тип дами. Трябва да спомена липсата на КПД, за съжаление - гъбката изисква доста по-голямо количество отколкото при нанасяне с пръсти, тъй като попива. Но, няма да издребнявам, и без това досега май цяла опаковка фдт не съм изхабявала... Най-неприятният момент е почистването и това е и главната причина, поради която едва ли ще ползвам блендъра редовно.


Следва Bell Secretale Glossy Lip Tint - хибрид от дълготраен цвят и гланц за устни в едно. Златистата тубичка е увенчана с един от най-неудобните апликатори на планетата - така и не мога да го накарам да се придържа към контурите на устните ми. Но негативите са дотук. Текстурата е много лека и приятна за носене, буквално перце, а овлажнява и се грижи за устните чудесно. Цветът е като плодов сироп (моят е номер 5), гланцовият финиш е на ниво, а след като покритието изчезне, остава лек намек за нюанс. Ароматът също е хубав, на нещо плодово-коктейлено. Доста приятен продукт!


Накрая ви представям Bell Secretale Contour Control Lip Liner. Това е молив за контур за устни с телесен цвят, който се грижи червилото или гланцът ви да не се разтичат. От доста време не съм имала подобен проблем, като че марките изведнъж го решиха и изкорениха от всичките си продукти. Но ако имате някое, което ви прави подобен проблем, този тип моливи са решението. Полупрозрачната формула се нанася по контура и служи като бариера за цвета, който ще нанесете вътре. Особено силно препоръчвам употребата на контурен молив, ако ползвате лак за устни, тъй като този тип формула е пословично палава и бяга накъдето си иска при нанасяне, а така си осигурявате повече контрол. :)


Ще се радвам да ми споделите какво мислите вие по въпроса - кой от четирите продукта бихте пробвали?

* Продуктите са ми предоставени за проба от вносителите на бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!