Monday 12 September 2016

Avon Ideal Flawless CC Powder

Привет!

Днешното ревю е за тип продукт, който отдавна не смятам за абсолютна необходимост - пудрата. Допреди 3-4 години не излизах от вкъщи без пудра в чантата, а днес все по-често я пропускам дори и при специални поводи. Но лятото си казва тежката дума и омазняването в Т-зоната ми е доста по-голям проблем. Затова и в началото на топлите месеци заложих на Avon Ideal Flawless CC Powder като спасение от лъщенето.


Avon Ideal Flawless CC Powder е компактна пудра с ефект "корекция" на цвета и слънцезащитен фактор SPF30. Предлага се в типичната за Avon черна кутийка с огледалце, доста удобна и надеждна за разнасяне в чантата. За съжаление, включеното пухче не е от най-добрите, но това е поправимо.

Самата пудра е доста фино смляна, добре балансирана като подтон и след нанасяне не променя цвета на кожата/фон-дьо-тена (нюансът ми е Fair). Матира чудесно, освежава тена и не се набива в бръчиците или сухите местенца. На няколко пъти ми направи впечатление, че подчерта леко порите - но това е рядкост и беше в най-големите жеги.


Avon Ideal Flawless CC Powder е добро попадение за цената си, ако търсите лежерна пудра, която да се вписва в ежедневието ви. Не очаквайте силно покритие, не очаквайте целодневно матиране (всъщност, някой очаква ли го от пудра?), но очаквайте лек и приятен за носене продукт, както и освежаване на тена. Мързеливо решение е и за пропускане на фон-дьо-тена - аз лично го правя редовно. :)

Споделете ми кои са вашите попадения в сферата на пудрите през 2016-та!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!