Wednesday 28 September 2016

La Roche-Posay Trio of Cleansers

Преди няколко месеца La Roche-Posay пуснаха в аптеките няколко кутийки за тест на различните им серии, а при закупуване на пълноразмерен продукт имаше и подарък кутия с минита почистващи продукти за лице. Присетих се за тях преди няколко дни, когато мернах подобна инициатива с продуктите Effaclar в една аптека, и реших да направя пост за мъниците от предния път. :)


Започвам с La Roche-Posay Cleansing Micellar Foaming Water - мицеларна пяна с физиологично pH, която почиства оптимално без да дразни или изсушава кожата. Нанася се на влажно лице и се отмива, като за мен лично е подходяща за премахване и на очен грим, тъй като не дразни. Леката пяна е доста приятна за нанасяне и масаж за премахване на нечистотиите, а след употреба усещането е наистина свежо, а всички следи от деня са премахнати. Разбира се, необходим е крем за завършване на грижата, но продуктът наистина на пресушава като други подобни пяни.

La Roche-Posay Rosaliac Micellar Make-up Removal Gel е втори дубъл интерпретация на мицелите - гел, който се ползва без отмиване. Формулата с лек аромат е адски свежа и приятна за нанасяне през лятото, но за съжаление това е единствения плюс, който видях тук. Щипането на очите щях да го преживея в името на ефективността, но за премахване на не особено силен грим (лек фдт + спирала) ми трябват не по-малко от пет-шест тампончета, напоени с гела! Изключително неефективен и доста времеемък начин да си почистя лицето, така че - не, мерси...

La Roche-Posay Toleriane Dermo Cleanser е продукт за почистване със или без отмиване, с оптимална поносимост и с текстурата на класическо тоалетно мляко. Наистина нежен начн за почистване, а и доста ефективен за силно замърсяване и при очен грим (без да има никакво щипкане). Ако сте свикнали с подобен вид продукти, този е must-try. Аз лично не съм - от малка мразя тоалетните млека, но това е наистина приятно и бих го взела за зимата, тъй като след употреба кожата е много мека и дори бих могла да пропусна друга грижа.

Ще се радвам да ми кажете в коментарите дали вие успяхте да се възползвате от кутийката и дали вече имате и от новата промоция (нямам идея какво има в кутията този път)!

* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!