Wednesday 1 July 2015

Revlon Gel Envy & Parfumerie Nail Enamel

Наскоро имах удоволствието да се запозная с два много приятни лака за нокти на Revlon - от две различни серии, но с перфектно качество, което надминава многократно доста техни събратя по ценови клас. С увода дотук, а сега малко по-подробно за всеки от тях!

Revlon Gel Envy and Parfumerie Nail Enamel

Revlon Colorstay Gel Envy Nail Enamel е най-новото попълнение в портфолиото за нокти на марката. На първо място - това е най-кремообразно нанасящият се лак, на който съм попадала! Буквално си е удоволствие да се лакираш с него, толкова гладко, плътно и лесно се нанася. Това е подпомогнато от удобната четка, която обгръща нокътя и не зацапва отстрани. С един пласт покритието е чудесно, а с два получавате нещо като гел лак покритие, както е и обещано :) Тук трябва да доложа, че системата Gel Envy съдържа два компонента - лак и топ (който аз нямам). Но дори и без топ финишът е буквално идеален, като топ-лакът според мен е само за издържливост и можете да ползвате своя любим такъв. 

Revlon Nail Polish Swatches
Revlon Royal Flush, Autumn Spice


Няколко думи за нюанса Royal Flush - красиво розово със съвсем фин блясък, което определено дава идея повече настроение за лятото :)

Следващият лак за мен бе любов от пръв поглед и първо нанасяне ^^ Revlon Parfumerie е серия, която се предлага от доста време на пазара ни, но която пропусках незнайно защо... В крайна сметка се влюбих отчаяно от едно ревю в нюанса Autumn Spicе. Взех го пролетта, но есенното му име хич не ме спира да го нося, защото е разкошен - дори не знам как да го опиша! Може би дървесно кафяво с розово-златисти блестящи частици, който стои многоизмерно на ноктите?

Revlon Parfumerie Autumn Spice

С какво се отличава серията? Ако не ви е попадала - с това, че е ароматизирана. След като лакът изсъхне, ароматът на съответния нюанс се чувства трайно . Autumn Spice ухае на нещо като канелен кекс с леки "кожени" нотки. На първи прочит ми се стори силен и чак неприятен, но няколко часа след нанасяне ароматът някак уляга и става много вкусен (и започва едно душене на нокти...). Мирисът се задържа до първите няколко измивания на ръце, но на изкуственият нокът стои вече няколко седмици. Доста трайно, бих казала.

Опаковката на ароматизираните лакчета е супер симпатична, а четката е сравнително удобна (може би малко по-малка от предпочитанията ми). За плътен и красив нюанс препоръчвам два пласта със сигурност - на един покритието е малко неравномерно.

И двата лака са с подобна издръжливост без топ (2 дни), но с топ нещата могат да се запечатат и за още ден-два. И определено бих препоръчала и двата, особено сега - лаковете на Revlon са намалени до края на месеца :)

* Постът съдържа продукт, изпратен за проба от PR.

1 comment:

Thank you for your comment!