Sunday 26 July 2015

My Little Road Trip Box

Ако има тематика, която ме вдъхновява на 100%, то това е пътуването. Затова и буквално изквичах от удоволствие, щом разбрах темата на таз-месечната My Little Box :)


Тя е посветена на приключението да напълниш багажника и резервоара, да си купиш карта и просто да тръгнеш. А може и да не си купуваш карта, даже така май е по-забавно. My Little Road Trip Box съдържа:

- Списанието-плакат My Little World (дори няма да коментирам вече колко ме дразни този формат)
- Органайзер за пътуване с красив принт. Органайзерът е найлонов и е под формата на джоб със ziploc закопчаване, в който можете да сложите различни неща, като билети, списъци и документи за пътуването. А от вътрешната страна има разделения за паспорт, пари, карти...
- Тефтерче под формата на пощенски плик, което може да напълните с преживявания и директно да изпратите на любим човек :) Към тефтерчето има и химикалка BIC със стилус в долния край.
- Торбичката с козметика, която е малко по-раздвижена този месец откъм дизайн и съдържа: сорбе за след плажа My Little Beauty, лак за нокти Essie (Boom Boom Room, кифленско розово) и мицеларна вода Garnier. За разкош в торбичката има и листче с временни татуировки, които са доста популярни напоследък май :)






Козметиката може би е една идея скучновата, но ще влезе в употреба със сигурност. Вече имам едно Essie от кутията, а и два поредни месеца се наредиха лакове... Сорбето е интересен продукт, който отново е в супер сладка опаковка. А мицеларната вода е нещо, което си върви, но аз лично в момента има 4 опаковки :D


My Little Road Trip Box е супер добра откъм дизайн и идея, и определено ми харесва. Иска ми се следващата обаче кутия да ме изненада с някоя нова марка :) А това, което най-много ме радва е, че докато се оплаквах от безпътешественическото си лято - сега май се очертава точно обратното!

3 comments:

  1. Много са сладки тези кутии! Май ще взема и аз да поръчам най-сетне. Лака изглежда супер! Как е името му, малко ми напомня за един който имам :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не е той, но ще о издиря! Благодаря! :) <3

      Delete

Thank you for your comment!