Saturday 18 July 2015

Astor Soft Sensation Lipcolor Butter

Бумът на chubby-тата не е отминал :) Ако сте успели да станете фенове на този тип продукти, определено ще е добре да погледнете Astor Soft Sensation Lipcolor Butter - още един впечатляващ продукт на марката!

Astor Soft Sensation Lipcolor Butter

Astor Soft Sensation Lipcolor Butter е част от доста голяма колекция дебели моливчета за устни с различни финиши. Днешният герой е от серията Ultra Vibrant Colour и е в сливовия нюанс Plump It (019). Представете си супер дълготрайно червило, съчетано с мекотата и блясъка на по-леко червило - и воала. Прибавете и приятен ванилов аромат :) бещанията са за дълготраен цвят, овлажняване и пълно покритие, и ако трябва да съм честна, изпълнява и трите :)

Astor Lipcolor Butter - Plum It

Моливът е на винт (слава богу) и се нанася страшно прецизно и лесно върху устните, като това е подпомогнато и от формата. От тази гледна точка, chubby стиковете са най-удобните продукти за устни, ако не си падате по четките като мен. Пигментацията на нюанса Plum It е чудесна, а колкото до дълготрайност... Буквално докато не свалите продукта от устните си с маслен дегримьор или четка за зъби :D Формулата действа като stain и определено се справя със задачката да се задържа на устните от сутрин до здрач (или обратното). Няма защо да с притеснявате от пресушаване, защото мекото усещане (и леко гланцовия финиш) се запазват доста дълго.
Astor Lipcolor Butter Swatch

Мисля, че Astor Soft Sensation Lipcolor Butter е един от най-харесваните продукти на марката и определено вече знам защо :) Пробвали ли сте?

* Продуктът ми е изпратен от PR.

3 comments:

  1. много красив цвят!

    ReplyDelete
  2. Бях разочарована от тази марка заради един лак за нокти. Заради теб пък реших да дам шанс на този молив, а заради промоцията на Елитис се сдобих с две на цената на едно :))) уникално е. Перфектното червено червило, ще си взема и тъмночервеното. Другото, което взех пък е от колекцията им течни червила с невероятен цвят и още по-невероятно усещане на устните, но не толкова дълготрайно колкото молива. Влюбена съм и в двете, но съм раздвоена в кое повече. :D благодаря ти ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Радвам се, че са ти допаднали :) Аз лично съм повече фен на молива, но и течните червила са супер интересни!

      Delete

Thank you for your comment!