Monday 13 July 2015

OPI Infinte Shine

Всички търсим онзи лак, който ще издържи на всичко и ще остане супер бляскав, като току-що нанесен, нали така? Аз лично се моля всеки път да не си ожуля лака в деня, в който го нанасям, защото ноктите ми упорито отказват да задържат какъвто и да било цвят за дълго... Затова и доста се ентусиазирах от обещанието на OPI Infinite Shine да ми осигури до 10 дни блясък и издръжливост. Обаче дали?

OPI Infinite Shine

Какво е OPI Infinite Shine? Система от три стъпки, която като ефект наподобява ефекта от гел лак, но не изисква печене. Първата стъпка (Primer) е в прозрачното шишенце, втората стъпка е самия лак (можете да избирате от 30 нюанса), а последната стъпка е топ-лакът  в черното шишенце (Gloss).

Какви са впечатленията ми? Не съм поддръжник на трите стъпки в маникюра и редовно пропускам поне една от тях (най-често базата). В името на експеримента обаче, и мечтаейки за 10 дни перфектен маникюр, си ползвам системата от-до. 

OPI Infinite Shine - She Went On and On and On
OPI Infinite Shine - She Went On and On and On


- Основата е доста водниста и съхне супер бързо, предпазвайки от оцветяване; лакът си цапа доволно, така че не бих рискувала да си остана с оранжевеещи нокти за няколко седмици след сваляне на покритието. 

- Лакът (цветът) е супер кремообразен и на един пласт е съвсем добре като покритие. На два става наистина уау - нюансът ми е She Went On and On and On и е приказно коралово за лятото. Съхненето не е проблем, но все пак двата пласта изискват поне 5 минути промеждутък между нанасянето, за да имаме устойчив финиш. 

- Топ-лакът е продуктът, който добавя "гел" ефекта - наистина е супер лъскав! Странното е, че леко си личат на светлина резки от косъмчетата на четката (но това е много отблизо). Тоът също съхне сравнително бързо, така че за 15-тина минути всичко е готово. Аз лично си пазя ноктите поне час след това, за да не стават фалове (горчивият опит с много пластове лак си държи). 

OPI Infinite Shine

И трите лака са с чудесни широки четки, които обхващат цялата плочка с едно движение (две за палеца).

И така, най-любопитното - издържа ли наистина 10 дни? Не бих казала чак 10, но до 5 минава без сериозни наранявания при мен. Първият път, в който го нанесох, го окепазих още на втория ден и бях сериозно обезкуражена. Вторият път го свалих сама на третия ден, защото бях на събитие, което не позволяваше такъв ярък цвят. Третият път издържа геройски 4 дни и беше свален на петия - забелязваше се само износване по краищата на нокътя. Имайки предвид моят пословичен навик да съсипвам лакове скорострелно, това си е истинско постижение, което никой друг лак не е постигал :) Ако сте от щастливите хора, които задържат нормален лак повече от два дни - OPI Infnite Shine според мен ще ви впечатли дори по-сериозно. 

Решила съм да пробвам системата и с друг цветен лак (не на OPI), и ще ъпдейтна, когато стигна дотам :)А дотогава - ще се радвам на коментарите ви!


* Продуктите са ми предоставени за проба от PR.

4 comments:

  1. Много хубаво ревю! :) Можеш ли горе-долу да кажеш цените и откъде можем да ги закупим? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Има ги в Златна Рибка (25лв), а OPI май имаше и в магазините за козметика по моловете (Beauty Zone, Douglas) - за там обаче не съм много сигурна...

      Delete
  2. Цвета е страхотен! Много марки пуснаха топове с гел ефект и на някои въобще не им се получиха, надявам се този да е по-добър :) Някой ден ще се пробва. Благодаря за ревюто :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Определено се справя :)

      Delete

Thank you for your comment!