Monday 31 October 2016

Aura: Eyeliners & Lipliners

Привет!

Преди няколко седмици в офиса кацна едно пакетче, пълно с моливи. Като малкото дете, което съм, веднага ми се прииска да нарисувам нещо с тях... Но това всъщност съвсем не бяха моливи за рисуване, а новите попълнения в колекцията на Aura. Някак странно за мен селекцията за очи ми навяваше спомени за отминалото лято, а тези за устни - за есента. Ето и накратко за всички тях!


Започвам с моливите за устни Aura - перфектните есенни помощници в грима. Нюансите са плътни, драматични и въздействащи, лично за мен фаворити в палитрата. Пробвах 58 Porto, 59 Bordeaux, 60 Vamp и 61 Magenta, като всички те са с малко суховата за молив за устни, но силно наситена с пигмент формула. Аз лично нанасям съвсем леко балсам, попивам го и отгоре минавам щрихите с молив, вместо червило. Получава се изключително дълготраен грим, върху който разбира се можете да сложите допълнително червило или балсам (но това намалява трайността). А можете да ги ползвате и само за очертаване, но с тези нюанси е направо грехота човек да не си поиграе през есента. :)

От ляво надясно: 58, 59, 60 и 61

Моливите за очи Aura Xpress пък са в лятната палитра. Тествах 605 Oil Green, 606 Turquoise, 607 Dark Blue, 608 Oriental Blue и 609 Purple. При всички тях имам проблем с издържливостта, за съжаление - следобед вече се вижда как цветът губи очертанията си и се разлива в кожата, особено във вътрешното ъгълче на окото. Откъм пигментация първите три нюанса са доста прилични с няколко минавания, но 607 и 609 не могат да се похвалят с плътен цвят (на снимките си личи). Мекотата е средна, като това е може би оптималният вариант моливът да не е нито прекалено твърд, нито прекалено мек. Като цяло бих препоръчала да тествате в магазин дали това е вашият продукт - цветовете са красиви, но формулата не е за хора с мазни клепачи.



Отляво надясно: 605, 606, 607, 608 и 609

Цената на моливите за устни е около 5.50лв, а на тези за очи - около 7лв.


Ще се радвам да ми споделите в коментар дали сте пробвали моливите на Aura и кои са вашите фаворити в тази категория!

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!