Wednesday 5 October 2016

Bodi Beauty Pirin Dream Complex Body Butter

Привет!

С идването за студените месеци става време и за по-сериозна грижа за кожата на тялото, особено с минаването на годинките. Цяло лято залагах на масла заради антиелулитния масаж и като че доста се разглезих, та сега усещам как имам нужда от нещо наистина грижовно, което да олекоти прехода между сезоните.


Точно такава грижа се оказа Bodi Beauty Pirin Dream Complex Body Butter - масло за тяло, което съдържа ябълкови стволови клетки PhytoCellTec™ и пептида Matrixyl 3000 в комбинация с масла от карите и макадамия. Формулата се грижи за обновяване и омекотяване на кожата, както и предпазване от стареене и отпускане. Ароматът по описанието от сайта е на цитрусови цветчета, но за мен е подобен на суфле с плодове и млечна заливка. Доста е лек и ненатрапчив, а след като се нанесе, оставя лека парфюмна нотка.


Текстурата е плътен мус. Нарочно използвам това малко противоречиво определение, тъй като нито маслото за тяло (със своята гъстота и плътност), нито мусът за тяло (със своята въздушност), описват преживяването. Нанасянето на по-големи площи понякога е дори малко трудно заради плътността, но веднъж разнесен, продуктът се топи от топлината на кожата и я оставя супер гладка и мека. Едва доловим филм се грижи това усещане да продължи буквално през целия ден, като не пречи по никакъв начин.


Ако търсите интересен за проба продукт, който омекотява и подхранва кожата - със сигурност е добре да тествате този. :) Според мен и за през зимата ще бъде достатъчно грижовен, и то дори и за най-сухите участъци!

Ще се радвам да споделите в коментарите, ако сте пробвали нещо на Bodi Beauty!

* Продуктът ми е предоставен за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!