Saturday 22 October 2016

Avon Nutra Effects

Преди няколко седмици заедно с още 6 прекрасни блогърки представихме своите 48 часа на красотата - нашият начин да споделим трикове и идеи за грижа за самите нас. По време на тези 48 часа разкрихме и новата тайна на Avon за красива кожа, серията Nutra Effects за тяло. Именно за нея ще ви разкажа днес!


Avon Nutra Effects за тяло включва продукти за три основни нужди: хидратация, подхранване и възстановяване. Аз пробвах два от тях и любопитствам за останалите. :)

Nutra Effects Velvet Soft Moisture е крем за лице, ръце и тяло в едно, което го прави удобен за употреба от цялото семейство. Аз лично го ползвам само за тяло, но леката му текстура го прави подходящ и за ръцете (само за лице имам съмнения). Кремът се помещава в кутийка и е с приятен/уютен аромат, малко генеричен - като на Nivea Soft, може би. Нанасянето му е изключитлно лесно и приятно, а сатененото усещане след употреба е просто чудесно. Хидратиращата сила на продукта е в семената от чия, които се оказват мънички фабрики за щастие за кожата. :)


Другият продукт, който тествах, е Nutra Effects Deep Nourishment Daily Body Lotion с бадемово масло. Името е доста на място, тъй като това е перфектният сериозен лосион за ежедневна употреба - много приятен за нанасяне, подхранва перфектно, но оставя лек филм, който през лятото не би бил приятен. За сметка на това, през студените месеци това си е истинско спасение, тъй като подобни продукти поддържат кожата еластична и красива през целия ден. Тук имаме и малко по-удобна опаковка, както и по-лек аромат.


Вие пробвахте ли вече серията за тяло Avon Nutra Effects?

* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!