Sunday 9 October 2016

The #Hashtags Post

Ако има нещо наистина забавно в цялата схема с Instagram, това са хаштаговете. Search по ключова думичка, в която хора като мен и вас споделят своето виждане за едно или друго. Замислих се за хаштаговете покрай другия ми инста проект ColourLay, в който реших да събирам всички шарени flatlay/knolling снимки, които правя. Ако желаете да ме последвате, повече от добре дошли сте  и благодаряааа ^^!


Та, да се върна на темата за хаштаговете. Аз лично имам няколко любими такива ключови думички, от които редовно си черпя вдъхновение, и днес ще ви споделя кои са те. :)


#tigmod
This is Ground е убер хипстърски бранд, специализирал се в производството на кожени изделя, в които убер хипстърите да си държат i нещата. Колкото и да съм далеч от тази култура, не мога да пропусна факта, че в този хаштаг почти няма слаба снимка. Просто общността явно е толкова отдадена на създаването на красиво съдържание, че превръща продуктите на TIG в нещо като ежедневно изкуство.


#plannercommunity #planneraddict #plannerlove etc.
Ако търсите вдъхновение за следващата страница в органайзъра си - погледнете тези хаштагове, както и всички с думата planner в тях. Заразно е, предупреждавам.


#pantoneposts
Ако сте фенове на сладките квадратчета с цветове, които владеят света на дизайна, това един различен поглед върху тях. Доста вкусен на моменти. ;)


#artoftype
Калиграфията. Това позабравено изкуство живее нов живот в Instagram, а ако имате нужда от моментално покачване на нивата на спокойствието - това е вашият хаштаг. Само едно видео, в което някой като на магия изписва проста думичка с писец, ми е достатъчно да забравя за стреса. Не се шегувам - красиво е, направо завладяващо! Аз самата се сдобих с един сет за калиграфия от Lidl, но не съм особено последователна в упражненията, а без тях просто не става...


#flatlay
Животът от птичи поглед - този тип снимки са толкова на мода, колкото и голите снимки на Ким Кардашиян. Храна, козметика, канцеларски материали, гащи, плочи, гаечни ключове и билки... Каквото се сетите - има го във flatlay формат.


#knolling
Knolling-ът е особен тип композиране на снимките, в които всичко е перфектно подредено. За разлика от живота ми/ви. Именно затова намирам огромно задоволство да преглеждам последните снимки в този хаштаг. :)

В необятните полета на Instagram хаштаговете има още мноооого интересни теми, които още не съм открила - затова ви предизвиквам да ми споделите вашите! Кажете ми в коментар кои са любимите ви хаштагове!
Опознайте ме и с другите постове от серията The *** Post!
Запазете този пост в Pinterest

4 comments:

  1. Много интересна идея за пост. В момента има много хубав таг за рисунки в Twitter #inktober. Аз отскоро се запалих по калиграфията, много добре ми действа психически. Не знаех, че има сетове в Lidl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Точно - действа добре психически. :) Сетовете досега съм ги засичала на два пъти от миналата година, само трябва да ги хванеш, когато са налични (само за по седмица ги пускат).

      Delete
    2. Моят любим хаштаг е нещо много различно от вече споменатите, но прекрасно по свой начин - #decay. Целият ми акаунт е пълен с разкошни стари къщи, които разказват история. За топлите есенни вечери когато вървиш сам умислен и се наслаждаваш на света наоколо.

      Delete
    3. Ооо, благодаря ти, че го сподели! Аз също съм фен на старите къщи. И си признавам, че надничам зад оградите им най-редовно... :)

      Delete

Thank you for your comment!