Monday 24 October 2016

Bodi Beauty: Cleansing Ritual

Привет!

Не знам дали сте видели, но отвлякох Facebook страницата на Bodi Beauty. Пиратското в мен надделя и я взех на абордаж... И ми се иска да споделя с вас впечатления за част от съкровищата, които намерих на борда!

Започвам с почистването - триото, с което се будя от известно време насам.


Първата част в почистването е измиващият гел Pirin Dream Complex, който съдържа екстракт от любимия ми мурсалски чай. Гелът е с плътна и чудесно разпенваща се формула, не дразни очите и се отмива без проблеми заедно с нечистотиите по кожата. Справя се с очна линия и молив, смъква без остатък фон-дьо-тен... Ароматът му е малко странен, дори не мога да го опиша - съдържа нотка от аромата на серията Pirin Dream Complex, но дотук с описанието. Ако ползвате четка за почистване, този гел би бил чудесно допълнение към ритуала.

Втората част от триото е супер активния гел-скраб Pirin Dream, който пък съвсем съвестно изпълнява дейностите по изглаждане на тургора, освежаване на тена и омекотяване. :) Съдържа частици от кайсия, гръцки орех и бадем, потопени в комбинация от растителни екстракти - папая, мурсалски чай, българска роза, дива гулия, слез и салвия, млечна киселина, урея, алантоин, масло от чаено дърво, витамини. Частиците не са прекалено груби или прекалено много, просто достатъчно за лек масаж и ексфолиация няколко пъти в седмицата. Ароматът е леко землист, но и с плодова нотка.


За финал използвам тампонче, напоено с тоника Rooibos Star, който ухае сууупер успокояващо на рози. Съдържа ройбос и роза, екстракт от липа, гликолова киселина (АНА), витамини А, Е, D-пантенол и алантоин - комбинация, която хидратира, успокоява и тонизира след почистване. Интересното е, че продуктът е във флакон със спрей и понякога го ползвам именно като спрей за лице - напръсквам и леко подсушавам с тампонче, действа много освежаващо. Въпреки че е от серията за по-зряла кожа, се разбираме изключително добре и това със сигурност няма да е последната ми бутилчица.

След почистването се отправяме на палубата за грижа. На нея царуват интензивният серум за около очи, освежаващата и регенерираща маска, и матиращият крем. Трио за подхранена, сияеща и матирана кожа за всеки пират! Но за тях... Скоро. :)

И така, ще ви очаквам днес и в следващите дни на страницата на Bodi Beauty - ще очаквам и коментарите ви!

* Статията е спонсорирана.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!