Friday 14 October 2016

My Little Beauty: 3 Little Treats

Няма нищо по-приятно от това да установиш, че някъде в шкафа си забравила скъпоценно малко съкровище в тубичка. А когато са цели три, е абсолютно удоволствие. Така се получи с няколко изостанали продукта My Little Beauty от My Little Box - последните в интерес на истината. Кутията ми липсва, но явно недостатъчно, за да се абонирам отново...


Та, да се върна на трите съкровища. Ще започна с кремчето за ръце Sweet Hand Cream от кулинарната кутия. То е с лек сладникаво-парфюмест аромат и мус текстура, която попива малко бавно. За сметка на това си върши работата чудесно и подхранва осезаемо кожата. Не е уау, но ще си го използвам докрай.

Следва Creme de Minuit, или среднощен крем. Това е грижа за разпускане, която съдържа масла - за отпочинал и свеж вид на сутринта. Текстурата е доста плътна, което се отразява и на отделянето на себум. Определено не се разбирахме през топлите месеци, защото се събуждах лъснала, но сега започваме да си говорим по-често с този крем (особено покрай пилинга, който правя). Подхранва силно и наистина сутрин се събуждам с напомпана кожа.


Накрая е любимият ми Embellisseur Teint de Peche, или разкрасяващ продукт за прасковен финиш. Съвсем нежно тониран, този лек и свеж крем изравнява тена и прави кожата сияйна. Нанася се върху основната грижа, като крайният ефект е "моята кожа, но по-красива". Напълно естествен сатенен финиш, който ми се иска да запазя цял ден. Но за съжаление не мога - към обяд вече се е загубил. :(

Като цяло, серията My Little Beauty предлага приятни продукти за тест, но от гледна точка на времето май не съм ползвала много от тях редовно. Фактът, че тези си стояха неотворени, може би е доста показателен. Ако не друго, поне опаковките им са ненадминати, според мен!


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!