Wednesday 20 May 2015

Nail Polish Galore!

Насъбраха се няколко лака, които тихо и кротко си ползвам, но за които и гък не съм казала. А си заслужава :)


Започвам с Mavala - един наистина креообразен лак, който обгръща нокътя и придава гладък и плътен финиш! Харесва ми много и съм доволна дори от издръжливостта. Нюансът Sapporo не е в мой стил, но и такива трябва да имаме в колекцията си...

Култовият Essie - Cute as a Button ме остави първоначално със смесени чувства. Цветът наистина е адски свежи и летен, но откъм покритие не напълно плътен. С времето обаче му свикнах и определено ще се носи този сезон. Тук е интересна четката, която наистина пасва перфектно на ноктите и с едно движение съм готова, съхненено също е бързо, а откъм издръжливост е ок :)

Четката на Essie определено е много хубава
Crabtree&Evelyn е марка, която познавах покрай кремове за ръце, не знаех дори, че имат лакове. Не е нещо особено, определено - приятен ябълково червен нюанс с едва забележим блясък (дори се казва Apple). Не е много покривен, а и не издържа повече от 1 ден без поражения... Поне съхне бързо :)

Следва най-голямото ми разочарование - Nails Inc. Нюансът Tate е красиво наситено червено, доста секси и универсално. За съжаление, този лак вече се лющи в момента, в който изсъхне. Никаква издръжливост :(

От ляво надясно: Nails Inc, Crabtree&Evelyn, Perfect, Essie, Mavala
И накрая за десерт БГ изненадата Perfect. Нюансът е приказно красив - червено с блясък, което е определено "коледно". Не мога да открия на шишенцето номера на нюанса, може да се е изтрил, но едва ли ако ви попадне пред погледа ще го пропуснете и без това. Предполагам всички са пробвали лакове Perfect, така че няма да задълбавам с текстура и издръжливост - средна работа, но напълно достатъчно за мен. Но такова червено не бях срещала и съм влю-бе-на!

Ще се радвам да споделите в коментар какво мислите и дали сте пробвали някой от лаковете :)

9 comments:

  1. Прекрасния Перфект и аз го имам, ще пробвам да го открия и ще ти напиша номера, ако и моят не се е изтрил :)

    ReplyDelete
  2. Основа за лак отдолу и топ за финал след два тънки слоя от лака – така ли ги пробваш?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Зависи от настроението и времето, с което разполагам. Но поне веднъж ги пробвам самостоятелно - това е истинският тест ;)

      Delete
    2. красивите и здрави нокти не са приоритет?

      Delete
    3. Хах, напротив - заради здравето им (а и липсата на време) доста често съм без лак. Основата ми е най-големият пропуск, но като имам 10 минути да се лакирам и изляза още един пласт прави нещата почти сигурна катастрофа :)

      Delete
  3. Перфектите са два - по- светлият е К23, а по - тъмния К25. Светлият е копие на OPI An affaire in Red square, твоят обаче е тъмният. Много е красив!
    Поздрави!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мерси! Ще намеря и другия нюанс, който е копие на ОПИ, напоследък съм се зарибила по червени :)

      Delete
    2. Точно изрових моя К25 и се сетих за теб :)

      Delete

Thank you for your comment!