Friday 8 May 2015

Latest in Beauty: Clinique - The BBB Edit

Вече на няколко пъти съм ви споменавала за любовта си към специалните издания на Latest in Beauty. Този път грабнах една както се оказа супер лимитирана кутия с продукти на Clinique, подбрани от любима моя блогърка - British Beauty Blogger. Тя прави вече за поне пети път колаборация с Latest in Beauty и всеки път ѝ се получава ударно :)


Защо казах, че кутията е супер лимитирана? Пуснаха я някъде към обяд, но бях на път и не можах да я взема през телефона, защото се оказа, че има проблем с Paypal. Като се прибрах, се помотах малко и реших да пробвам пак, този път със  съдействието на екипа на LIB (много са бързи!). Взех я, и след по-малко от 2 часа кутията беше свършила... Може би защото съдържанието беше повече от добро за цената от 18.50 паунда с включена доставка.


Ето какво съдържа Latest in Beauty: Clinique - The British Beauty Blogger Edit:
- 15мл Dramatically Different Moisturising Lotion + (подобрена формула)
- 15мл Moisture Surge Extended Thirst Relief
- 30мл Liquid Facial Soap - mild
- 30мл Take the Day Off
- 4мл парфюм Happy
- Червило-молив Chubby Stick - пълноразмерен продукт
- Спирала High Impact - пълноразмерен продукт
- Ваучер за 10 паунда в онлайн магазина и покана за процедура (UK)


Пробвала съм прочутия Chubby Stick и мога да потвърдя, че това е разкошен продукт. А всичко останало ми беше така или иначе в уишлиста и исках да пробвам, така че комбинацията е повече от перфектна :) Май ще започна с иконичния Take the Day Off!

Latest in Beauty отново показват майсторство и в опаковането, кутията отразява изцяло духа на Clinique с изчистен дизайн. Перфектният самоподарък си беше :)

Какво мислите, бихте ли я взели, ако пуснат пак?

2 comments:

  1. Уникална кутия и нещата наистина са много интересни! Но мислих, че Clinique произвеждат само грижа за кожата, не знаех, че имат и декоративна козметика :) Продуктите могат ли да се закупят в България? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Имат чудесна декоративна козметика - пробвала съм няколко техни неща и са разкошни :) Можеш да ги откриеш в магазините за селективна козметика от рода на Beauty Zone :)

      Delete

Thank you for your comment!