Monday 25 May 2015

News from Astor: EyeArtist Colorwaves Eyeshadow & Style Lip Lacquer Shine

Привет!

Има ли сред вас фенове на Astor? Аз лично не бях пробвала марката преди да получа тези две красоти. Немските блогърки доста я хвалят и като цяло бях чувала само позитивни отзиви, а сега имах възможност и да се убедя защо :)


Започвам със сенките Astor EyeArtist Colorwaves Eyeshadow в нюанс 220 Classy Blue. Не знам защо, но този наситен син нюанс ми напомня на Монако (не че някога съм ходила там, де) - "нощно" синьо с почти перлен финиш :) Самите сенки са с уникална текстура - толкова мека и толкова пигментирана, че се доближава до Urban Decay!


На снимката няма основа под swatch-а, а само две минавания сенки, което трябва да ви говори колко добре се предава пигмента на клепача. Все пак - силно препоръчвам основата, за да задържи цвета на място за цял ден. Могат да се ползват и с влажен апликатор за повече интензитет, но аз не обичам тази техника. Това са едни от най-приятните сенки, на които съм попадала напоследък и ви съветвам да не ги подминавате на стелажа на Astor :)


Вторият продукт е лакът за устни Astor Style Lip Lacquer Shine в нюанс 135 Punk Style. Нямаше как да не го избера дори и само заради името :) Всъщност, имах доста сериозна липса на такива поносими розови нюанси за ежедневието и този лак е доста чест избор, когато стоя и се чудя какво да сложа за работа. Предава се като нежно и по-скоро студено розово с красив блясък на устните.


Текстурата е лека и нелепкава, доста комфортна за носене и почти като балсам, с леко химичен аромат (не е неприятен). Покривността на този нюанс е средна към почти плътна, но пробвах и няколко от по-тъмните в серията, и там минаваме на абсолютна плътност (в серията има нюанси и с матов завършек). Издръжливостта ми се струва добра - няма разтичане, а дори и леко хапване не изтрива лак  (но след по-обилно трябва нов пласт). Не забелязах проникване на цвета в устните като stain, но при по-тъмните предполагам ще има. Като единствен недостатък ще посоча това, че ми трябват няколко бръквания с апликатора в шишенцето, за да постигна желания ефект.

В заключение - определено тези два продукта ме грабнаха и спечелиха като фен на Astor. Марката засега не присъства на  много места (виждала съм я в една аптека и Елитис), но се надявам да получи по-сериозно разпространение и зареждане :)

* Продуктите са ми изпратени за проба от PR.

4 comments:

  1. Ели, Астор се предлага в ДМ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Може би не ги зареждат навсякъде - в моя клон със сигурност го няма :) В последните няколко месеца съм била освен в "кварталния" и в още два - и там не се сещам да съм засичала, за съжаление. Но не отхвърлям варианта там да не съм видяла :D

      Delete
    2. Вероятно си права, че не във всеки магазин има стелаж, защото в близкия ми има, а за други не съм заглеждала :)

      Delete
    3. Ще чакаме да дойдат и до нас, значи :)

      Delete

Thank you for your comment!