Thursday 14 May 2015

Topshop Beauty Lips and Cream Blush Set

Привет!

Чували ли сте за Topshop Beauty? Марката ме привлече за първи път с опаковките си, които са изключително креативни, а впоследствие прочетох и доста хубави отзиви за продуктите. Когато се появиха във feelunique.com директно си грабнах едно симпатично дуо, за което ще ви разкажа днес :)


Topshop Beauty Lips and Cream Blush Set е подаръчен комплект от коледната серия и се състои от червило и кремообразен руж, в два от нюансите бестселъри на марката. Предлагаха се две комбинации, като аз избрах тази с по-ярки цветове, естествено, а другата беше с розови/нюд нюанси. Ще се спра поотделно на всеки продукт, защото определено си заслужава!


Червилото Topshop Beauty Lips в нюанс Wicked е разкошно бордо, което се предава доста поносимо върху устните. Секси винено, което определено бих нарекла зимен нюанс, но не го отписвам и за летните вечери. Като текстура е също доста приятно - не най-мекото, на което съм попадала, но се нанася лесно и не пресушава устните (даже се усеща кремообразно и е с лек сияен финиш). Не е учудващо, че издръжливостта, имайки предвид и жестоката пигментация, е изключителна. Буквално от сутрин до вечер :) А и гилзата е метална и определено е "приятелски" настроена към носене в чантата.


Ружът Topshop Beauty Cream Blush в нюанс Head Over Heels е приказно прасковено с полуматов финиш (без блестящи частици), което придава здравословно сияние на бузките и е доста лятно! Предпочитам да го нанасям с кабуки, защото така стои най-естествено. Ако имате желание, може и да се наслагва без да изглежда неестествено :) Откъм издръжливост е съвсем ОК, почти цял работен ден издържа дори на мазните ми бузки. В кутийката има и огледалце, ако решите да дооправяте :)


Няколко думи за опаковките - в типичния за Topshop стил са, бели с черни детайли. Харесват ми страшно много, а и двата продукта бяха опаковани празнично в също много красива картонена кутийка :)

В заключение бих препоръчала да пробвате марката - определено е и интересна, и показва чудесно качество за цените си (комплектът ми излезе под 30лв). Сега съм хвърлила око на още няколко неща, включително и супер странният им руж-желе :)

4 comments:

  1. Този руж за мен е пълен провал, аз имам Pulse, ако не греша, и изобщо не мога да го нанасям. Адски твърд и непигментиран, ровя го с бютиблендър и пак не става :/ Не знам дали просто ми се е паднал кофти продукт, или този цвят е неуспешен :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз го нанасям или с пръсти, или с едно кабуки с равна повърхност с кози косъм (който е сравнително твърд) - няма проблеми засега. Може би наистина ти се е паднал поизсъхнал, а другият вариант е да има вариации в текстурата от нюанс до нюанс...

      Delete
    2. Подозирам, че нещо с моя не е наред. Не става с пръсти, не става с четка, ужас е :D

      Delete
    3. :( :( :( Аз поръчах моя от Feelunique.com, ако това е от помощ (в смисъл, че си беше наред) :)

      Delete

Thank you for your comment!