Monday 31 July 2017

essence Luminous Matt Bronzing Powder

Лято е, 90% от вас вече са с тен... А аз съм бяла както и в средата на февруари. За да не прозвучи като оплакване, ще кажа, че желанието ми е да си остана такава дори и след предстоящата почивка. :) Не за друго, ами защото за мен има два пътя към тена - единият минава през изгаряне, а другият минава през две седмици на плажа/под чадър/с минимум SPF30. А тази година две седмици на морето не се очертават... Затова и разчитам на продукти като essence Luminous Matt Bronzing Powder да ми дадат капка цвят!


essence Luminous Matt Bronzing Powder е една абсолютна красота на пръв и втори поглед. На пръв, защото е с разкошен принт, който хич не исках да развалям. А на втори, защото е страшно подходяща за бяла кожа и добавя онзи "целунат" от слънцето вид с минимално усилие. Както винаги с подобни продукти, и тук играя пиесата с числото 3 (слепоочие, скули, челюст), а крайният резултат е меко озарена кожа с фин намек за тен.


Цветът и подтонът са перфектно балансирани от озаряващата част в средата, която съдържа много фин блясък. Толкова фин, че едва се забелязва. Мисля, че това е идеален вариант за момичета с много светла кожа, които се страхуват от бронзъра като продукт изцяло (напълно разбираемо) - тук е доста трудно да се прекали с едно загребване, но може да се постигне по-интензивен ефект с няколко. А и разнасянето е супер лесно, така че няма как да се стигне до резки "черти".


И така, ако сте в търсене на добър бюджетен бронзър за безопасна ежедневна употреба - това е той. Силно препоръчвам, за мен лично това ще е продукт за запасяване. :)

* Продуктът ми е предоставен за проба от бранда.

2 comments:

  1. Здравей Ели, много харесвам блога ти!
    Как го ползваш този бронзър? Завърташ с четката и смесваш и двата цвята ли? Извинявай ако въпроса е малко глупав, просто до сега не съм ползвала, тъй като и аз съм с много светла кожа и малко ме е страх...
    Поздрави, Ани

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей! Можеш да развъртиш четката по цялата повърхност за смесване (аз лично така процедирам), само отвън за повече интензитет, или само по вътрешното кръгче - то дава съвсем лек нюанс и блясък и е най-безопасно. :)

      Delete

Thank you for your comment!