Sunday 24 July 2016

Lierac Sunific 1 Velvet Cream SPF30

Няма нищо по-приятно от слънцезащита, която чувстваш като собствената си кожа и която носиш без притеснения от бели следи, лъщене, лепкаво усещане или други неприятни последствия. Точно такъв е случаят с Lierac Sunific 1 - героят на днешния пост. А накрая има и малко лирично отклонение, ако ви се чете. ;)


Lierac Sunific 1 Velvet Cream SPF30 е нежна формула с растителни екстракти, съчетаваща анти-ейдж действие и действие против пигментни петна, защита срещу слънчевите лъчи и свободните радикали, както и стимулиране на тена. В допълнение кожата е добре хидратирана и свежа, и то задълго. Финишът е естествен, леко озарен (не мазен), като обедното лъщене е почти незабележимо. В съставките няма силикони, което е и според мен причината да се разбираме толкова добре. Като цяло усещането при нанасяне и носене е изключително комфортно дори и за моята смесена към мазна кожа.

Кадифената, нежно ароматизирана формула е във флакон с помпичка, което си остава моя фаворит при опаковките. Особено удобни са за плажа, когато разтичането от тубичките е доста неприятен момент.

Миналата година имах удоволствието да пробвам Lierac Sunific SPF50, но имах някои забележки към него. SPF30 е много по-комфортна за носене формула, много по-градска, много повече мой тип. Затова и силно бих препоръчала точно нея, ако търсите ефективна защита, комфортно усещане и анти-ейдж съставки в едно. Не мога да доложа само за подсилването на тена, тъй като още не съм стигнала до плажа. Тук вмъквам една много тъжна физиономия.

Няма как да не забележите и уникалния коралов несесер, който ми изпратиха заедно с крема - влюбена съм в него!


Следва и лиричното отклонение. След три дни опаковане, мъкнене, разопаковане и нареждане вече съм официално в нова квартира! И не искам скоро да минавам отново през това. :D Нищо не пострада при местенето, но при сглобяването на спалнята имаше възможност да пострада връзката ми... Не очаквах, че ще е толкова трудоемко, но крайният резултат си заслужаваше. :) Само ме хваща яд, че не успях да наваксам с няколко поста предварително, за да не оставям MaquiLab на произвола на съдбата... Blogger problems. Защо казвам всичко това? От една страна като оправдание за липсата ми тези дни, а може би и още няколко (едва успях да седна да напиша този пост), а от друга и като повод да ви попитам как вие се справяте с този деликатен момент от живота. Коментарире са ваши - и за Lierac Sunific, и за съвети за местене, макар и постфактум. :)

* Продуктът ми е предоставен за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!