Friday 15 July 2016

A Quick Post: Velnea Sun Kissed Body Lotion & Dry Shampoo

Днес ще си говорим за два яркорозови продукта на собствената марка на Lilly - Velnea. Интересното е, че един от тях съм пробвала и преди, но сега оставам с коренно различно впечатление, за което ще разберете по-надолу. :)


Velnea Sun Kissed Glow Gold Shimmer Body Lotion е блестящ лосион за тяло със златисти частици, който се оказа изключително приятно попълнение към летния арсенал. Текстурата е много лека и приятна за нанасяне, попива бързо без да оставя лепкаво усещане и покрива кожата с ефирен воал от фин златист блясък. При това бих казала, че този воал е доста забележим, тъй като частиците остават доста нагъсто. Другият приятен елемент е, че въпреки досега с дрехи, този блясък не се изтрива цял ден - т.е. мажа се сутринта и вечерта все още си личи доста. Ароматът е лек и ненатрапчив, но малко евтинее. Не бих казала, че е голяма драма, но все пак помирешете, преди да купите. Откъм овлажняване и подхранване ситуацията е напълно задоволителна за лятото, но зимата със сигурност ще ми е прекалено лек

Velnea Dry Shampoo пък е въпросният продукт, който съм пробвала и преди без да видя сериозен ефект. Бях взимала малката опаковка за път, която е доста удобна, но някак не постигах достатъчно забележим ефект върху косата. За разлика от нея, с голямата бутилка се разбираме повече от задоволително - освежава корените, не оставя бял прах (след разресване, разбира се) и прави втория ден след измиването доста по-поносим. Не знам дали са сменяли формулата или косата ми е по-различна от преди, но със сигурност мога да кажа, че сухият шампоан на Velnea е нещо, което ще купя отново.

Какво е вашето мнение за продуките Velnea - кажете ми в коментар!

* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!