Tuesday 5 July 2016

Aura All Year Bronze & Take It Off Micellar Water

Привет!

Днешното ревю ще е за два тотално различни продукта - новини от Aura. :) Подозирам, че марката ще се появява все по-често в блог-пространството, от една страна заради все по-лесното ѝ откриване, а от друга заради много доброто качество за ниските цени. И, нещо с което може и да не се съгласите, но за мен лично Aura се отличава с опаковките си. Не са MAC, но носят подобно излъчване, все пак черното е синоним на класа и стил, а на фона на другите марки от този ценови клас няма как да не се забележи подобно нещо.


Преминавам към продуктите, като започвам с бронзъра All Year Bronze Bronzing Powder в нюанс 908 Bronze Bay (предлага се и в още един). Пудрата се помещава в доста голяма пластмасова кутийка и е разделена на две - светла част и тъмна част, като и двете са с доста фини блестящи частички. Мислех, че ще се разбера именно с по-светлата половинка, но за съжаление тя се оказа твърда като камък и почти не успях да изкарам цвят от нея, личи си как съм търкала с четката. :) За сметка на това, тъмната е доста приятна за нанасяне в хлътналата част на скулите и в никакъв случай не е прекалено наситена дори и за моята бледа кожа. Големината на бронзъра отразява и възможността за употреба върху по-големи повърхности, така че смело можете да докоснете ключиците, деколтето и краката със слънчева милувка. Както имато подсказва, тъмната и светлата половина са подходящи съответно за лятото и зимата, но пак казвам - аз лично не успях да изкарам много цвят от светлата...


Преминвам към Take It Off Micellar Water, едно наистина изненадващо попадение, според мен. Не очаквах, че толкова добре ще се спогодя с тази мицеларна вода от гледна точка на това, че Aura не ми беше позната с грижа за кожата. Но се харесахме. :) Разтворът ухае страшно приятно, но малко силно, така че имайте едно наум, ако не понасяте ароматизирани почистващи продукти. Действието е доста освежаващо и меко, няма лютене или парене на очите, за щастие. Ефективността е около 95%, като остатъкът от 5% е в редки случаи минимален проблем с някои спирали. Не бих казала, че се справя по-зле от която и да е друга дрогерийна мицеларна вода, но не може да достигне Bioderma, например. Бонусът е в успокояващите съставки във формулата, които определено се усещат като ефект по липсата на дразнене и пресушаване след употреба.


Ще ми е любопитно да споделите опита си с Aura - коментарите са ваши!

* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!