Sunday 17 July 2016

Oriflame Sun Zone Sand Repellent Body Spray SPF50

Привет!

В сезона на плажните наслаждения и солените пръски аз си стоя в града. Не го казвам, за да се самосъжлявам; напротив, има причина, поради която сега не е точният момент да си взема отпуска. Две даже - преместване в нова квартира от една страна и служебни задължения, които не търпят отлагане от друга. Знам, че рано или късно ще стигна до заветния момент с крачетата в морето, а дотогава се занимавам с тестване на слънцезащита в градски условия. Което ми е полезно, имайки предвид, че за тази цел трябва да стоя повече на слънце. :)


Днес ще ви поговоря за Oriflame Sun Zone Sand Repellent Body Spray SPF50 - водоустойчив слънцезащитен спрей с висок фактор, който отблъсква песъчинките и съдържа предпазващ комплекс Cellular Protection. За отблъскването на пясъка нямам наблюдения (все още не съм се напъхала в някой детски пясъчник), но мога да кажа, че градския прах си полепва също толкова по кожата ми, колкото когато съм намазана с който и да било друг продукт.

Налице имаме прозрачна и бързо попиваща, но леко лепкава в първите няколко секунди, текстура с приятен аромат. Не е типично слънцезащитен, а е по-скоро парфюмен и малко се набива в носа заради мъглата от спрея, която отива навсякъде. Доста е удобен за гърба, където е трудно човек да се намаже сам. Аз лично не съм фен на спрейовете много-много, тъй като с тях не съм сигурна, че съм се намазала добре - но благодарение на възможността няколко секунди след напръскване да доразнесете продукта, тук нещата са доста по-добре. Другото, което е винаги проблем с аерозолните спрейове, е по-голямата загуба на продукт именно заради неконтролираното разпръскване. Или сте прежалили този елемент заради удобството, или не, в крайна сметка...

Не съм сигурна, че бих разчитала изцяло за морската почивка на спрея Oriflame Sun Zone, но за града се разбираме чудесно - аз се старая да не го оставям да скучае забравен вкъщи, той ме пази доста успешно, когато остана на слънце за по-дълго. Щом се добера до плажа, ще ъпдейтна и дали наистина пясъкът стои далече от него. :)

Ще ми е любопитно да ми споделите в коментар  отдолу какви са вашите впечатления от спрей слънцезащитата!

* Продуктът ми е предоставен за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!