Thursday 31 December 2015

Have Yourselves a Happy & Red New Year!

Червеното червило... Не един и два реда са изписани в почти всеки блог за това покоряващо без агресия женско оръжие. Всеки нюанс, всяка частичка блясък в червеното червило е с една цел - да привлича погледи и да създава едно специално усещане, което никой друг цвят не създава. Или поне аз така виждам нещата :)


Днес ще ви представя една много женска кампания, подкрепена от един много женствен нюанс червило. Твоята Красота Променя Света е новата инициатива на Avon, чрез която всяка жена може да открие и преоткрие своите силни страни и увереност. В рамките на кампанията българските жени и представителите на Avon споделят своето виждане за силата на "слабия" пол и за възможностите, които всяка една дама има пред себе си :)

И понеже всеки опит да определя женствеността при мен поне завършва с щедра порция червено червило, много се радвам, че и Avon са се спрели именно на този нюанс, за да комуникират посланието си. Както се забелязва и по супер сладурския тефтер, изпълнен с вдъхновяващи цитати - ярките цветове определено са водещи за цялата кампания.


Повече за червилото? Ultra Color Red 2000 е нюанс, който ме накара да кажа уау още от първо нанасяне. Честно казано, в каталозите изглежда съвсем обикновено червено - такова, което имам в няколко финиша от различни марки. Оказа се съвсем обратното :) Red 2000 е ярко, наситено, свежо студено, вкусно и даже "хрупкаво" червено. Перфектно за тена ми и перфектно за устните ми, тъй като текстурата му е просто вълшебна. Супер кремообразна, мека и подхранваща. Толкова мека, че единственият недостатък на продукта е именно в това - цапането е почти неизбежно. На няколко пъти ми се лепна за зъбите (независимо, че бях избърсала вътрешната част на устните с трика със салфетката), а на няколко пъти косъм, попаднал върху устните ми и после минал през лицето, остави червена резка :) Така че това трябва да се има като едно наум.


Откъм издържливост нямам оплаквания, тъй като дори и след хапване има сериозен остатък върху устните. Мекото усещане също е дълготрайно и с това червило дори и в студени дни не съм усетила пресушаване. Цялата серия Ultra Color е много приятна, но Red 2000 е звездата в нея!


#ТвоятаКрасотаПроменяСвета е мотото, с което ще започнем новата година, а аз лично ви препоръчвам да го направите и с едно ярко червено червило ;) Весело изкарване довечера и сбогом на 2015 година - нека 2016-а ни донесе повече късмет, повече красота и повече усмивки!

* Продуктът ми е предоставен за проба от PR.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!