Saturday 12 December 2015

Ainy Un Songe D'Or

Това масло ухае божествено! Представете си желирани бонбони с вкус на Кока-Кола и ги преобразувайте в аромат и продукт, който можете да използвате за какво ли не. Winner!


Ainy Un Songe D'Or е комбинация от масла, които се ползват традиционно в Андите и Амазония. Комбинацията действа подхранващо, успокояващо и предпазващо. А най-хубавото е, че можете да ползвате продукта за лице, за тяло, за коса, за нокти, за масаж... За всичко :) 

Формулата е по-скоро течна, но не мога да я сравня с никое масло, което съм ползвала досега. Наситеният кехлибарен нюанс е наистина красив, но това не е важно за качеството - просто споменавам във връзката с името "Златна мечта" (songe 'd'or на френски). Като заговорих за качество, определено не очаквах да се разбера толкова добре с този продукт. Не съм много по маслата, но зимата определено обичам да усещам нещо по-подхранващо по кожата си. Ползвам само за тялото, тъй като не мисля да си утежнявам косата или омазнявам физиономията с нещо, което попива сравнително бавно и оставя филм. Както казах обаче, за крачетата си в частност нямам нищо против по-тежката формула :)

Определено съм влюбена и в аромата, и в качествата на продукта. Не мога да искам нещо повече за зимата! В допълнение, това масло е перфектно за масаж... А приятния десен на шишенцето също е бонус :) Сега остава да издиря откъде да се сдобивам по-лесно с него, тъй като беше от последната ми кутия MLB. :D 

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!