Thursday 3 December 2015

H&M Beauty - Lips & Nails

В началото на миналия месец ви показах първите два продукта, които получих за тест от H&M, а днес се насочваме към други два - и то какви!


Отдавна не бях така впечатлявана от продукт за устни. H&M Beauty Cream Lip Color се оказа едно от най-добрите попадения, които са ме спохождали в скоро време. И като казвам това, подчертавам изненадата си, тъй като нито името и описанието, нито цветът в глизата издават какво се крие всъщност в тази гилза. А то е любов :)


H&M Beauty Cream Lip Color е свръх-кремообразно червило с наситен цвят, който попива в устните и не мърда поне 8 часа. Хубавото е, че невероятно комфортната формула задържа подхраненото усещане задълго, поне докато не хапнете обилно. Финишът е с лек блясък, стои красиво и дори леко "напомпва" вида на устните. А нюансът... Orchidding Me е перфектната лила, красота, която не мога да опиша с думи. Може би ме впечатлява фактът, че такъв нюанс не съм срещала наистина никъде - нито по нашите магазини, нито по блоговете, които следя. Ако търсите нюанс, с който да привличате погледи - това е :) Ароматът е много нежен и ненатрапчив, на мен лично ми харесва. А опаковката допълва перфектното впечатление - тук липсва онова леко евтино усещане, породено от лекотата на опаковките на пудрата и ружа,  например. А меките линии и комбинацията от бяло и златно е пълен разкош!


Не трябва да пропускаме и лаковете за нокти H&M Beauty. Тук също бях приятно изненадана, тъй като три дни изобщо не помислих за лака  си. Плътното и равномерно покритие обгръща нокътя и си стои непокътнато! На третия ден едното два нокътя започнаха да се износват по крайчетата, а един олющих (аз бях виновна - с ножа), така че ако по принцип маникюрът ви изкарва повече от ден без проблем, този ще ви издържи поне двойно на нормалните лакове. Нюансът е доста странен за мен, тъй като напоследък си падам по по-ярките, но за всекидневието и офиса е идеален. Първоначално ми се стори доста скъпо удоволствие (лакът е около 10лв), но сега си връщам думите назад - качеството е съвсем на място за тази цена. 

Очаквайте скоро и третата част на ревютата ми на новата козметична линия на H&M, а дотогава - коментарите са ваши :)

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!