Friday 18 December 2015

Focus On: Revlon

Отдавна не бях правила пост за тази рубрика, но днес ме осени мисълта да се позанимая отблизо с Revlon - марка, която рядко разочарова с качество, но има една много сериозна слабост на нашия пазар...


Да започнем с хубавото. Revlon са стъпили на пазара през далечната 1932 година с лак за нокти и неслучайно аз (а предполагам и още доста дами) свързват марката най-вече с този продукт. От историческа гледна точка си заслужава да се спомене и колекцията Fire&Ice, която става класика за Revlon и беше възродена преди няколко години. За мен лично нюансите от колекцията не са кой знае какво, но... Вкус :)

Ароматизираните им лакове също ме изненадаха страшно приятно и станаха незаменим любимец на марката. А да не заговаряме за сериите фон-дьо-тени ColorStay и PhotoReady, за които съм чувала най-много хвалби ever :)

За толкова години Revlon определено са се постарали да оставят отпечатък на всяка тоалетка с качествени формули и някак съвсем земни (на фона на останалите) обещания и кампании. От култовия за мен Lip Butter, който едва ли не започна масовизацията на хибридите червило/балсам, до прелестните чъбита Balm Stain... Любов! 

От няколко години лица на марката са известни дами, които Revlon подбират с много финес - любимата ми Ема Стоун, Оливия Уайлд, Холи Бери, Джесика и Джесика. Изборът на посланик на дадена марка е доста важен елемент, според мен, дори и да не влияе решението ми да купя каквото и да било.

И тук стигам до негативите. Предполагам, дамите от провинцията ще се съгласят с мен, че основният е липсата на заредени и добре поддържани стелажи. Не знам дали навсякъде е така, но тук в Пловдив на малкото места, зареждащи марката, стелажите не са особено читави - рехавите останали продукти са почти винаги отваряни и негодни за покупка :( По спомен и в София имах същия проблем с марката, но тук ситуацията е далеч по-зле... Другото, което не ми харесва, е неразбираемото нежелание да се внесат всички нюанси на дадено червило или лак. Или цели серии направо.

Ако нещата се подобрят откъм зареждане, Revlon според мен ще има доста по-сериозен отпечатък. Качеството на продуктите е чудесно, нюансите са чудесни, цените са поносими. Ема Стоун е лице. Няма какво повече да искам!

Ще се радвам да чуя какво мислите вие за Revlon! Ревюта на продуктите им можете да откриете тук :)

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!