Wednesday 21 November 2018

Aura Get It Hot Face Sticks

Последната една година беше белязана от няколко много добре разделени периоди, които се редуваха - "не мога да се занимавам да се гримирам" и "дайте ми повече грим, повече цветове". Повечето грим ревюта направих през втория вид периоди, но и през първия пак използвах грим, просто много оскъдно. Спирала, балсам и хайлайтър бяха основните продукти. Именно през такъв период получих тези стикове на Aura, за които ще стане дума днес - и два от тях ми станаха доста лесна част от гримирането сутрин.



Колекцията Aura Get It Hot се състои от три вида стикове - за скулптуриране, руж и хайлайтър. И трите са в сходни опаковки, с лек финиш без мазно усещане и се предлагат в различни нюанси (3 дуота за скулптуриране, 3 ружа и 2 хайлайтъра). И трите продукта са сладко ароматизирани, което е явно мода напоследък, защото виждаме все повече ароматизирани сенки и ружове, например. Защо пък да не, в крайна сметка, нали им слагат ароматизатор така или иначе, нека поне да е вкусен!


Започвам със скулптуриращия продукт Quick Stick, който не се оказа моето "нещо" поради две причини - първата и най-очевидна е, че получих най-тъмната разновидност (Dark), а аз съм бяла като смъртта. Дори и светлата страна не ми пасна за контур, пък камо ли тъмната... Но не е само това. Имайки предвид колко ми е мазна кожата, кремообразните продукти не са ми любими, особено за такъв аспект на грима като контурирането. Трайността им просто не е най-добрата за моя тип кожа и рядко срещам наистина трайни стикове (а идеята половината ми лице да е с контур, а другата не, е откровено плашеща). Иначе самата формула на стика не е лоша, прелива се лесно и е с напълно естествен завършек. А и мирише на шоколадче!


Ружът Cheek Stick е може би любимият ми стик от трите. Много красив и свеж розов нюанс (Coral Party), лесно преливане, естествен завършек и лек плодов аромат (най-изкуствения от всичките, в интерес на истината). Може да се наслагва за повече цвят или буквално да постигнете ефект ощипани бузки с няколко движения. Именно затова и той ми стана любимец в дните, когато не ми се занимаваше с нанасяне на прахообразен руж. Другите два нюанса също са много приятни, летни и свежи.


Хайлайтърът Sheer Stick не е нещо невиждано - просто приятен стик хайлайтър за всекидневна употреба. Получих бледобежовия нюанс Skyfall, който придава лек сияен завършек и деликатно озарява местата, където го нанесете. Частичките в него се виждат, така че не препоръчвам да прекалявате с натрупването на продукт, освен ако не е за силен акцент (под вежите или в ъгълчетата на очите например). Прелива се чудесно с ружа от серията и двата стоят разкошно заедно. Ароматът на този стик е ванилия и е доста силен, но отшумява с времето.


Ако не сте погледнали серията Aura Get It Hot, може би ще е добра идея да го направите - продуктите не са претенциозни, но сред тях определено има чудесни попадения за ежедневна употреба. Стик формата винаги е заемала специално място в сърцето ми в това отношение!


* Продуктите са ми предоставени за проба от бранда.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment!